„Južni vetar: Na granici“: Evo kada ćete moći da bacite pogled na novih deset epizoda

Podeli:

Snimanje serije „Južni vetar: Na granici“ nedavno je završilo, a sada otkrivamo kada ćete moći da bacite pogled na novih deset epizoda.

„Južni vetar: Na granici“ stavlja likove na granice njihovih mogućnosti

Reditelj Miloš Avramović, glavni protagonista Miloš Biković i ostatak njihove ekipe podelili su sa nama divnu vest, to je da će sutra od 12:00 na kanalu „Južni vetar“ na platformi Youtube biti postavljen prvi tizer za novu, drugu sezonu serije Južni vetar.

Južni vetar: Na granici

Prvi kadrovi daće naznaka šta to očekuje Maraša i ostale likove iz ove franšize ali i gledaocima daje motivaciju da pričekaju dugoočekivane nove epizode serije, koje po poslednjim našim nezvaničnim saznanjima treba da stignu na male ekrane posle Nove godine.

Jedina mala razlika je to što još uvek ostaje nedoumica da li je mini serija nastala od drugog dela filma zapravo deo druge sezone serije budući da je emitovana zasebno na kanalu Superstar. Međutim, na IMDb stoji da se one numerišu kao prve četiri epizode nove sezone, te verovatno kada serija bude stigla na male ekrane RTS, kanal Superstar moraće da pričeka još malo sa premijernim emitovanjem ostalih deset epizoda. Međutim, postoje i izjave filmske ekipe koje ukazuju na to da će nova druga sezona imati samo 10 epizoda, zbog čega verujemo da je ova odluka doneta naknadno kako se publika ne bi zbunila, ali ništa nećemo znati dok ne krene nova sezona.

Zapratite nas i na Instagramu: Kinopolis

Foto: Promo/Nemanja Miščević

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Tagovi:

Najnovije vesti

Pročitajte još

Izdvajamo