Prva epizoda serije „Južni vetar: Na granici“ stiže brže nego što smo mislili? Evo i kada!

Podeli:

Prva epizoda serije „Južni vetar: Na granici“ stiže brže nego što smo mislili? Evo i kada!

Svi obožavaoci ove franšize jedva čekaju da vide nastavak na malim ekranima, a kako je to prvobitno najavio Miloš Biković, to će se desiti brže nego što smo svi mi mislili. U svom intervju za portal Telegraf, između ostalog, jedan od reditelja nove sezone hit popularne serije Miloš Avramović, otkrio je kada je moguće da vidimo novu sezonu serije, ali je i progovorio o nastavku, odnosno trećem delu filma koji sledi nakon serije.

Miloš Avramović je otkrio dokle se stiglo sa snimanjem serije „Južni vetar: Na granici“.

– Mislim da će publika moći da očekuje spektakl, mislim da će moći da očekuju ludu, ludu vožnju. Podigli smo lestvicu na još viši nivo, otišli smo još dalje. Mislim da je „Južni vetar“ sada svetska serija sa ovom sezonom koju ćemo uraditi. Tu smo na preko pola puta snimanja, očekuje nas još posla, dobar deo smo uradili i lagano se bližimo kraju. Očekujemo da se možda čak za Novu godinu premijerno prikaže prva epizoda – rekao je Avramović i navodi da za Vojaža ima mesta u „Južnom vetru“.

– Definitivno. Mihajlo sigurno, Nućija ne znam koliko zanima. Njemu (Nućiju) je bilo zabavno, super se smašao, videćemo. Ali Mihajlo, zašto da ne? Mihajlo može da glumi komotno u bilo kojem projektu koji se snima danas – naveo je Avramović.

U seriji „Južni vetar“ videćemo i holivudske zvezde Erika Robertsa i Vilijama Boldvina. Avramović je opisao kako je izgledala saradnja sa njima.

– Bilo je izuzetno lagano. Oni su profesionalni. Znaju šta treba da se radi. Čak je bilo i veliko zadovoljstvo i uživanje raditi sa njima – rekao je Avramović.

Nije isklučio angažovanje Monike Beluči i Džonija Depa u „Južnom vetru“.

– To ostaje i dalje kao mogućnost u sledećim nastavcima koje spremamo. Posle ove serije spremamo film, treći deo, koji smatram da će biti vrhunac naše karijere. Spremamo ozbiljan svetski projekat. Moguće da se takva neka imena nađu u podeli u „Južnom vetru 3“ – rekao je Avramović.

Ekipi serije pridružio se Andrija Kuzmanović, koji tumači lik Kifle.

Radnja serije „Južni vetar: Na granici“

Južni vetar: Na granici
Miodrag Radonjić i Miloš Biković

U novim epizodama radnja će se bazirati na izgradnji Južnog toka, čiji deo treba da prođe kroz Srbiju, što će postati okosnica još jednog sukoba između Istoka i Zapada.

U svemu tome, Petar Maraš će voditi bitku za povratak vođstva nad srpskim podzemljem, preduzimajući rizične poteze, uključujući i ucenu vlasti ne bi li pobedio u ratu koji mu je nametnuo njegov nekadašnji vođa Crveni (Aleksandar Berček). Upravo su te scene prolaska gasovoda snimane su na Titelskom bregu.

Za akcione scene bili su zaduženi Ljubomir Božović i Nemanja Ćeranić, autor filma „Lihvar“. Od starijih kolega, pojačanje serije je glumac Izudin Bajrović.

Pričalo se i pisalo ko će se pojaviti od stranih glumaca koji nisu sa ovih prostora u novoj sezoni serije „Južni vetar“ za koju sada svi znamo da će imati vrlo zanimljiv naziv, ali i glumačku podelu.

Novu sezonu pod nazivom „Na granici“ ima 10 epizoda u kojima će se pojaviti mnoga lica sa naše glumačke scene koje nismo očekivali da vidimo „na ovoj strani zakona“.

Uloge u nastavku krimi franšize, koja je veliki uspeh potvrdila sa dva filma i prvom sezonom serije, imaju jedan od bardova našeg glumišta Miodrag Krstović, zatim Marko Janketić, Slaven Došlo, Frano Lasić, Gordan Kičić, Miki Krstovic, Gordan, dok se na male ekrane u velikom stilu vraća glumac Stefan Kapičić.

Nove epizode serije „Južni vetar: Na granici“ nastaju u produkciji „Archangel digital“, „Mediaslovo studio“ i „Ökko“ iz Rusije, „Režim“, „Film distrikta“ i Telekoma Srbija, a pratićemo ih na Superstaru i RTS.

Zapratite nas i na Instagramu: https://www.instagram.com/kinopolis.rs/

Foto: Promo/Nemanja Miščević

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Tagovi:

Najnovije vesti

Pročitajte još

Izdvajamo