„Komedija na tri sprata“: Evo koliko je ljudi pogledalo film i kada stiže pred publiku u regionu

Podeli:

Filmska priča “Komedija na tri sprata” prevazilazi sva očekivanja i postiže neverovatan uspeh – od početka bioskopskog života pogledalo ga je više od 80.000 gledalaca.

Veliko interesovanje za film „Komedija na tri sprata“ u regionu

Zbog velikog interesovanja, bioskopska distribucija će uskoro biti proširena i u regionu, te će publika u Hrvatskoj, Sloveniji i Makedoniji moći da uživa u filmu već od januara 2023. godine.

Komedija na tri sprata
Komedija na tri sprata

Originalna priča, kao i vrhunska glumačka podela, doprineli su pozitivnim kritikama gledalaca, koji su uživali u komičnim i često suludim avanturama stanara jedne naizgled sasvim obične stambene zgrade u Beogradu.

KOMEDIJA NA TRI SPRATA foto 7

Na veliko platno, sve to su doneli bardovi Slobodan Boda Ninković i Jelisaveta Seka Sablić, Vesna Trivalić i Dragan Gagi Jovanović, uz brilijantne role Nataše Tapušković, Ljubomira Bandovića, Miodraga Radonjića, Vanje Nenadić i Pavla Mensura. Pored Sandre Mitrović koja je rediteljka i scenaristkinja, autorsku ekipu, između ostalih, čine i producent i pomoćnik reditelja Ivan Grbin, koscenarista Noe Dodson, direktor fotografije Dušan Ivanović.

Iza ove komedije drame stoje producentske kuće Filmland i Telekom Srbija.

Zapratite nas i na Instagramu: Kinopolis

Foto: Emilija Stanišić

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Tagovi:

Najnovije vesti

Pročitajte još

Izdvajamo