RTL predstavlja novu striming platformu VOYO, evo šta očekuje buduće korisnike

Podeli:

RTL donosi jedinstvenu striming platformu na hrvatskom tržištu. 27. avgusta stiže VOYO!

RTL-ova nova platforma Voyo svojim će korisnicima doneti jedinstveno iskustvo. Prvi put u Hrvatskoj imaće mogućnost gledanja televizijskog sadržaja 24 sata pre prikazivanja na televiziji! Svi korisnici moći će tako na novoj platformi svoj omiljeni šou pogledati pre svih, i to bez reklama!

Među njima su sjajni novi formati RTL-ove jesenje programske sheme – muzički megaspektakl ‘Superstar’, nova dramska serija ‘San snova‘, šesnaesta sezona najdugovječnijeg rijalitija u Hrvata ‘Ljubav je na selu’, sedma sezona šoua koji donosi promene, ‘Života na vagi’, sa novom trenerkom, te slasni recepti i osebujni kandidati u voljenoj ‘Večeri za 5 na selu’.

Svi sadržaji koje donosi nova RTL-ova striming platforma Voyo biće dostupni na svim pametnim uređajima i bez reklama.

Uz to, korisnici će uživo moći gledati RTL-ove kanale – RTL, RTL2, RTL Kockica, RTL Crime, RTL Passion, RTL Living te RTL Adria.

Play Premium tako postaje Voyo, a korisnike nove RTL-ove platforme čeka fantastičnih, više od deset hiljada sati raznovrsnog sadržaja među kojim će svako pronaći nešto za sebe. Svi oni moći će birati između filmova svih žanrova, stranih serija te najvećih regionalnih hitova, dečjeg sadržaja, vrhunskih dokumentaraca, sportskih spektakala, nagrađivanih rijalitija i emisija dostupnih na zahtev.

Sav strani sadržaj dolazi s hrvatskim prevodom, dečji sadržaj je sinhronizovan na hrvatski jezik, a sportski sadržaj emituje se uz hrvatske komentatore.

voyo

Oni najmlađi vrlo lako svoje omiljene animirane filmove i serije moći će gledati na odvojenim dečjim profilima, uz mogućnost uključivanja roditeljske zaštite. Još jedna sjajna mogućnost je to što će se sadržaji na platformi moći istovremeno gledati na dva uređaja, a na jednoj pretplati moguće je dodati do pet personalizovanih profila.

CME, vlasnik RTL u Hrvatskoj, posluje već dugi niz godina sa platformom i u Sloveniji. Platforma nažalost, biće dostupna za gledanje i registrovanje samo u državama članicama Evropske unije kako je i do sada bio slučaj sa ranijem platformama.

Više informacija o novoj RTL-ovoj streaming platformi Voyo dostupno je na podrskavoyo.rtl.hr.

Zapratite nas i na Instagramu.

Foto: Promo

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Tagovi:

Najnovije vesti

Pročitajte još

Izdvajamo