Nova serija RTL televizije „San snova“ snima se u gradu gde se ništa nije snimalo pola veka!

Podeli:

Od jeseni ćete na RTL-u pratiti novu dramsku seriju ‘San snova’. I pre nego je prikazana, serija izaziva veliku pažnju, a tako je i bilo na predstavljanju u Makarskoj.

-„Pola veka u Makarskoj se nije snimila ni serija ni film, a onda smo to odlučili promeniti i u biser Dalmacije dovesti glumačke bisere. Raditi uz more, raditi ono što voliš i raditi nešto što će ljudima uljepšati svakodnevicu. Pa to je „san snova.“ – kažu sa RTL televizije.

Glumačka ekipa je rekla kako im je super biti deo ove serije jer su deo odličnog društva.

Danijel Ivoš, producent serije, rekao je da je ova serija „san snova“ jer je kreativna, ima dobre glumce, produkciju i malo sreće.

– „Ja sam producentkinja zadnjih 20 godina. Meni je san snova raditi sa ovim ljudima. I čim je ekipa dobra, čim su glumci dobri. Čim uživamo na lokacijama, snimanjima, ne shvatamo zapravo da je to posao nego je to jedna porodica.“ – rekla je Iva Grahor, producentkinja serije.

original 8

– „Mi smo kao turistička zajednica napravili sve da ovaj projekat dođe u Makarsku zato što autori ovog novog projekta su napravili vrhunskih stvari i onda kad znate kakav tim imate autorski na jednom projektu onda ćete napraviti sve da ih dovedete jer ne možete da pogrešite.“ – dodao je Jadran Puharić, direktor Turističke zajednice grada Makarske.

San snova

„Znate kako je u malom mestu. Kad je neki šušur odmah je to zanimljivo šta se događa. Mislim da svi oberučke prihvatamo otvorenih srca i ruku celu produkcijsku ekipu i verujem da ćemo biti dobri domaćini. Nadam se da ćemo, na neki način, i opravdati ovo poverenje“- komentarisala je Antonia Radić Brkan, zamenica gradonačelnika, šuškanja o snimanju serije.

Zapratite nas i na Instagramu.

Foto: RTL

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Tagovi:

Najnovije vesti

Pročitajte još

Izdvajamo