RTL televizija predstavila medijima svoju novu seriju i njene protagoniste

Podeli:

Male ekrane u Hrvatskoj ove jeseni osvežiće nova serija RTL televizije.

Šta se dogodi kada na vrhuncu karijere u jednoj bizarnoj sekundi izgubite sve za što ste godinama radili?

Kao odgovor na ovo pitanje – na ekrane RTL televizije stiže dramska serija s elementima humora. Iza serije stoji prepoznatljivi tim sastavljen od autora Mirne Miličić, Vlade Bulića i Gorana Rukavine, a snima se prema najvišim produkcijskim standardima u novoizgrađenom studiju u zagrebačkom Jadran filmu. Snimanje je krenulo, a vrhunska glumačka ekipa i neodoljiva priča garancija su vrhunskog dramskog proizvoda za nadolazeću televizijsku sezonu.

Radnja serije prati mladića koji je zvezda fudbalskog kluba „Croatia“, a pred kojim je transfer života u Španiju. Kada u bizarnoj nesreći tijekom povorke u rodnom Kamenu povredi već povređeno koleno, Alen Stošić (Marko Braić) mora početi ispočetka. Tridesete ga okrutno dočekaju, transfer propadne, a doživi i krah veze s nekadašnjom misicom Kristinom (Arija Rizvić). Mlada advokatica Maja Romić (Tea Šimić) preuzima Alenov sudski proces sa njegovom pohlepnom bivšom devojkom. Kada Alenova karijera naglo propadne, ruše se svi snovi njegova oca Mirka (Emir Hadžihafizbegović), koji sada mora pronaći novi način da dostigne toliko željeni uspeh.

original 3

Važnost porodice, ambicija, ljubav, novac – glavne su to niti vodilje kojima su se vodili tvorci serije.

RTL-ov novi nadolazeći televizijski hit okupio je sjajnu glumačku ekipu sastavljenu od plejade legendarnih glumaca sa ovih prostora, ali i mladih nada koje će držati gledaoce prikovanima uz ekrane. Glavna muška uloga pripala je mladom i talentovanom Marku Braiću dok se u naslovnoj ženskoj ulozi našla sjajna Tea Šimić. Gledaoci će imati prilike u ulozi glavne antagonistkinje pratiti izvrsnu Ariju Rizvić, a sjajna je vest da se nakon niza godina na hrvatske ekrane vraćaju i proslavljeni Emir Hadžihafizbegović te Frano Lasić, koje ćemo prvi put u njihovim karijerama gledati kako igraju zajedno. Serija donosi i likove snažnih žena, koje će veliki deo zapleta i raspleta serije držati u svojim rukama. Među njima gledaoci će imati prilike pratiti i sjajne glumice Andrijanu Vicković, Ivanu Krizmanić, Milu Elegović, Nadiju Cvitanović, Petru Dugandžić… Uz to što će Lasić i Hadžihafizbegović prvi put glumiti zajedno, gledaoce će radovati i to što će se ponovno zajedno naći Žarko Radić i Nada Gačešić Livaković, koje iskusniji gledaoci pamte iz kultnih ‘Kapelskih kresova’.

RTL

U novoj seriji RTL televizije pored pomenitih glume i Marko Petrić, Josip Brakus, Buga Marija Šimić, Zlatan Zuhrić Zuhra, Filip Juričić, Slaven Knezović, Nives Celzijus i mnogi drugi.

Planirano je da snimanje serije traje godinu dana. Ime serije trenutno nije poznato medijima i javnosti.

Zapratite nas i na Instagramu.

Foto: Sandra Šimunović/Pixsell

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Tagovi:

Najnovije vesti

Pročitajte još

Izdvajamo