Nova serija stiže na RTL: Koga igra Filip Juričić, a koga Arija Rizvić i Tea Šimić?

Podeli:

Na RTL ove jeseni u Hrvatskoj stiže nova humoristička telenovela nakon gotovo pet godina pauze ove televizije od tog formata.

Čini se da sada sa timom dobrih i kod publike oprobanih pisaca mogu nastaviti putem starih dobrih navika. Podsetimo, poslednji projekat ovog tipa RTL televizije bila je telenovela „Pogrešan čovek“ koja je izašla na jesen 2018. godine u koprodukciji sa televizijom Prva. Pre toga, RTL televizija je imala kraću pauzu od godinu dana. U međuvremenu, RTL televizija polako se vratila serijskom programu u svojoj produkciji, pa tako stoje iza dve vrlo uspešne sezone serije „Blago nama“ koja je svoju poslednju epizodu doživela na proleće 2022. godine. Usledila je pauza, a sada znamo i zašto, impozantan projekat dolazi na male ekrane.

Da ne dužimo, dolatimo do najbitnijeg, a to su likovi koje tumače glumci u seriji RTL televizije. Publiku iz Srbije najverovatnije najviše zanima šta igra Filip Juričić u novoj seriji RTL televizije. Tu su i  protagonistkinje poput Tee Šimić i Arije Rizvić, koja se ovaj put našla u ulozi negativke u novoj seriji RTL televizije.

Porodica Stošić

Alen Stošić (Marko Braić) – Alen je prije svoje bizarne nesreće bio tipični fudbaler – i izgledom i vokabularom. Zanimao ga je isključivo sport, bio je kapiten svog tima, voljen od igrača, navijača i kluba. Žene su ga obožavale, a živeo je lagodnim životom, a roditelji su se brinuli za sve njegove potrebe. Alenovo je bilo da igra fudbal i napreduje. Kada preko noći ostane bez velikog transfera, Alen mora ponovo pronaći svoj životni put – a to neće biti nimalo lako.

Mirko Stošić (Emir Hadžihafizbegović) – Čitav život Mirko je proveo radeći kao vozač direktora velike državne firme, uveren da je i on među ‘velikim igračima’. Ne ide mu toliko dobro koliko je uveren, ali ne popušta nikada i uveren je da će se u lepoj budućnosti svi njegovi planovi ostvariti. Mirko veruje u nekretnine i fudbal, a nakon što shvati da mu je sin vanserijski talenat, novac od sinovljeve uspešne karijere želi uložiti upravo u nekretnine.

Jasna Stošić (Ivana Krizmanić) – Knjigovotkinja, snažna, vesela i razumna žena koje uspešno drži pod kontrolom i posao i muža i sina. U porodici Stošić ona je pravi autoritet, a kada Mirko svojim odlukama napravi haos – upravo Jasna ih efikasno rešava. Kada propadne Mirkova karijera, Jasna mora smisliti šta će dalje – i sa sobom i sa svojom porodicom. Mirkova nova fudbalska akvizicija iz rodnog mu sela daje i Jasni novu svrhu.

768x768 42bcb76c 9d0c 11eb 86af cedfb09875dd 1
Marko Braić, Emir Hadžihafizbegović i Ivana Križmanić, foto: RTL

Porodica Romić

Mateo Romić (Josip Brakus) – Mateo je talentovani mladić pun sebe, igra u malom klubu u rodnom kraju i sanja veliku karijeru. U Zagreb stiže spreman da postane velika zvezda, a u tome mu svesrdno pomaže Alenov otac Mirko. Ipak, Mateov karakter nađe se na putu ostvarenja Mirkovih i njegovih snova – disiciplina i požrtvovnost ne sedaju Mateu lako pa se ubrzo, umesto kao klupska zvezda, nameće kao zvezda među studentima u svojoj zgradi.

Maja Romić (Tea Šimić) – Mateova odgovorna i uspešna sestra, advokatica koja je nespretnošću skrivila Alenovu nesreću na procesiji. Do studija je imala viška kilograma, uz to nespretna i nesigurna. Iako je vremenom ‘procvetala’, Maja nikada do kraja nije prebolela svoje kilograme. Nakon što uzrokuje Alenovu nesreću, Maja zbog griže savesti preuzima njegov sudski proces s bivšom devojkom Kristinom i istovremeno upoznaje fudbalera u nekom drugom svetlu. Sa porodicom Stošić povezana je i zbog svog brata Matea, kojem je Alenov otac menadžer.

Ante Romić (Slaven Knezović) – Ante je Majin i Mateov otac, čovek sa sela – tvrdoglav, temperamentnan i tvrd, baš poput njegovog rodnog kraja. Komšije ga doživljavaju pomalo kao seoskog redikula, ali ta šala na njegov račun je njegov pokretač. Anti je najvažnija slava u selu, a novac ga zapravo manje zanima.

Tonka Romić (Andrijana Vicković) – Vesela Tonka drži ‘tri kantuna kuće’. Prava je Dalmatinka, šefica je u svom domu iako muža drži u uverenju da je on glava kuće. Kada porodica treba nešto da ‘prelomi’, odluka je u Tonkinim rukama. Maja i Mateo slušaju sve što im ‘mater kaže’, a ultimativna bratsko sestrinska pretnja uvek je: ‘Reći ću te materi’.

RTL
Josip Brakus, Andrijana Vicković, Slaven Knezović i Tea Šimić; foto: RTL

Porodica Herman

Rudolf Herman (Frano Lasić) – On je viša klasa, pripadnik je visokog zagrebačkog društva, ugledni arhitekta, građanin i intelektualac. Predsednik je udruženja građana koja brine o kvalitetu stambenog života i kako je omogućiti što većem broju Zagrepčana. Životna ambicija mu je Zagreb na Savi, a došljake kao što je Mirko gleda sa prezirom, krivi ih za sve loše u svom gradu. Jako je ponosan na svoju ćerku Sonju, a isto toliko razočaran u sina Zvonimira.

Sonja Herman (Nadia Cvitanović) – Očev ponos, inženjerka građevine – energična, praktična, brza i uspešna u svemu čega se dotakne. Uvek u nastojanju da impresionira svog uspešnog oca, Sonja je oličenje mladalačke ambicije, koja nekad i prelazi granice.

Zvonimir Herman (Marko Petrić) – Student arhitekture koji nikako ne može da diplomira. Ima smisla za arhitekuru, ali zapravo radi samo kako bi udovoljio ocu i nasledio uhodani biznis. On je pripadnik  „zlatne mladeži“ te Instagram zvezda, preko ušiju zaljubljen u Kristinu.

768x768 42bcb76c 9d0c 11eb 86af cedfb09875dd 3
Nadia Cvitanović i Frano Lasić, Foto: RTL

Kristina (Arija Rizvić) – Manekenka i influenserka, Alena je upoznala da izboru za Miss zagrebačke županije. Kada je Alen ostavi na neugodan način, Kristina mu se odluči osvetiti i naplatiti sve vreme koje je potrošila na njega. Zato mu se useli u stan i od života mu radi pakao. Kristina je prešla tridesetu i u panici je da su njene najbolje godine prošle.

Porodica Bubalo

Stjepan Bubalo (Zlatan Zuhrić) – Bubalo je vlasnik fudbalskog kluba Croatia, zagrebačkog prvoligaša kojeg je zvezda bio Alen Stošić. Bubalo živi u večnoj sivoj zoni – pola grada smatra ga kriminalcem, a druga polovina veseljakom. Bubalo voli novinare, advokate, političare, a na seljački šarm sve mu prolazi. Najvažnija mu je njegova mezimica Lana, a odnos sa bivšom suprugom Višnjom stalno je strastven, no njihova ljubav povremeno prelazi u mržnju.

Lana Bubalo (Buga Marija Šimić) – Očeva mezimica, razmažena devojka koja provocira svog oca Stjepana. Dok Stjepan želi da ga ćerka jednog dana nasledi u fudbalskom klubu, Lana se ‘traži’, zabavlja i zavodi mlade nade kluba. Zbog njenog šarma, mnogi su upali u problem sa Stjepanom, što nju posebno zabavlja.

Višnja Šarić (Mila Elegović) – Uspešna poslovna žena, Bubalova bivša supruga. Jakog je karaktera, odlučna je i atraktivna. Drži do sebe, a to očekuje i od ćerke sa kojom stalno ulazi u konflikte. Puna je životnog duha i vedrine te sarkazma, a svoju Lanu obožava. Od Bubala se razvela jer je on pre svega posvećen poslu, ali i dalje ima turbulentan privatni odnos s njim.

768x768 42bcb76c 9d0c 11eb 86af cedfb09875dd 4
Zlatan Zuhrić Zuhra, Buga Marija Šimić i Mila Elegović Foto: RTL

Tu su i likovi koje tumače Filip Juričić, Mislav Čavajda i Nives Celzijus u novoj seriji RTL televizije.

Trener Goran (Filip Juričić) – Goran je legendarni golman fudbalskog kluba Croatia, a danas trener njenih juniora. U klubu i šire poznat je kao veliki zavodnik, a na treninzima kao pomalo šlampavi vođa koji – uz Alenovu pomoć – polako, ali sigurno od juniora slaže izvrsnu ekipu za teren. Dobronameran je šaljivdžija, pomalo naivan, ali velik i odan prijatelj te timski igrač koji uvek drži leđa bliskim ljudima. Obožava kuvanje, a nakon kratke veze sa Majom, postaje pravi mentor svojoj ekipi i Alenov Sancho Panza – pomagač koji sanira sve ekscese na terenu, u svlačionici… te vlastitoj spavaćoj sobi.

Mislav (Mislav Čavajda) – Advokat, Majin šef. Pripadnik zagrebačke „zlatne omladine“ čiji roditelji su poznati zagrebački advokati koji su mu pomogli osnovati vlastitu advokatsku praksu. Preko roditelja ima dobre veze u svim aspektima života i poslovanja u gradu. Mislav je zgodan i šarmantan i navikao je koristiti te kvalitete kako bi manipulisao ženama da rade ono što on želi. Mislav se kao mačka uvek dočeka na noge.

Starleta Nives (Nives Celzijus) – Nives voli da ljubaviše sa fudbalerima. Uživa u tom glamuroznom stilu života i medijskoj pažnji koju dobija. Ali za razliku od Kristine, čija je jedina ambicija da se bogato uda, a potom još bogatije i razvede, Nives je nezavisna. Ne treba joj neko ko će se brinuti o njoj jer se zna vrlo dobro brinuti o sebi. Vlasnica je prodavnice ekskluzivne muške odeće i dobro zarađuje.

Više informacija o novoj seriji RTL televizije stiže uskoro.

Zapratite nas i na Instagramu.

Foto: RTL / Promo

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Tagovi:

Najnovije vesti

Pročitajte još

Izdvajamo