Snimaće se sapunica „Zabranjena ljubav“? Šokiraćete se kada budete čuli o čemu se radi, evo koliko će biti epizoda

Podeli:

Stiže sapunica „Zabranjena ljubav“? Ostaćete šokirani kada čujete koja ideja je u pitanju, a broj epizoda je „mačiji kašalj“ nakon sapunice „Igra sudbine“ koja je oborila sve rekorde kada je broj epizoda u pitanju.

„Zabranjena ljubav“ je sapunica o njima!?

Naime, produkcija „Hype“ planira da radi sapunicu po životu rijaliti učesnika i supružnika Dalile i Dejana Dragojevića. Prenosimo tekst sa portala te produkcije u celosti.

“ Vlasnik HYPE produkcije Saša Mirković objavio je na svom Instagram storiju EKSKLUZIVNU najavu za novu seriju: ZABRANJENA LJUBAV!

Nova serija će se baviti onim što “INTERESUJE CEO BALKAN” KAKO JE NAPISAO Saša Mirković na Instagram storiju, životom Dejana Dragojevića, pobednika rijaliti šou programa “Zadruge 5”, i njegove još uvek zakonite supruge Dalile Dragojević.

Zabranjena ljubav
Poster za seriju „Zabranjena ljubav“

Njihova ljubavna drama je postala drama celog Balkana. Izazvala je lavinu komentara na društvenim mrežama, a nije bilo medija koji nije propratio pomno iz dana u dan, i nakon završenog rijaliti programa, sve ono što se dešavalo na relaciji između Dalile i Dejana.“ – poručio je portal.

Ova vest je oštro i negativno ocenjena od strane čitalaca pa je tako ova vest dobila 87% dislajkova, a mnogi korisnici društvene mreže Twitter ovo su podelili da nikada nisu ni videli. Neki od njih ipak se nadaju da je u pitanju prvoaprilska šala sa velikim zakašnjenjem.

Međutim u toku jučerašnjeg dana, obelodanjeno je da će Dalila igrati samu sebe u seriji, a da se sa Dejanom još uvek pregovara. Iz produkcije su tom prilikom imali da poruče sledeće.

– To zavisi od prihvatanja ponude koju smo mu dali, ali mislim da će da izabere, Dejan je pametan momak koji će pametno odlučiti. – izjavio je Saša Mirković, vlasnik Hype TV, za Dnevni Avaz.
Reč je, kažu, o velikom projektu.

– Serija se zove “Zabranjena ljubav” po motivima života Dejana i Dalile Dragojević. U pitanju je telenovela odnosno sapunica. Bit će snimljeno oko 300 epizoda. Naravno da je ovo veliki projekt, nije zezanje. – rekao je Mirković.

Ovih dana biće gotova vec šestina epizoda, tačnije prvih 48 epizoda.

– Sa snimanjima ćemo krenuti otprilike krajem februara, a očekujem već da početkom maja budu emitovane prve epizode. Jer kada se snime prve 24 epizode onda se snima dan za dan, pa naredne epizode izlaze vrlo brzo – kaže Mirković.

Naglasio je da će biti organiziran kasting glumaca.

– Ipak, biće dosta ljudi koji će igrati sami sebe. Među njima je i Dalila, ona će igrati sebe – otkrio je Mirković.

Zapratite nas i na Instagramu.

Foto: Hype produkcija/Printscreen

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Tagovi:

Najnovije vesti

Pročitajte još

Izdvajamo