IGRA SUDBINE 4: Da li je Sofija Šubarević preživela ili je više nećemo gledati u seriji?

Podeli:

IGRA SUDBINE 4: Da li je Sofija Šubarević preživela ili je više nećemo gledati u seriji?

Glumica Matea Milosavljević do poslednjeg trenutka ostala je tajnovita u vezi svog povratka na set četvrte sezone sapunice „Igra sudbine„.

Jedan mali potez otkrio je da li ćemo lik Sofije Šubarević gledati u novim epizodama. Mnogo se spekulisalo o tome da li će se ona vratiti u seriju, pre svega zbog toga što već veliki broj epizoda u seriji se ne pojavljuje njen kolega Pavle Jerinić. Napeti kraj treće sezone opet nas je ostavio u neizvesnosti do jeseni.

Glumica je danas objavila na svom storiju da se serija vraća u ponedeljak, 12. septembra na male ekrane, što bi značilo da ćemo i nju i dalje gledati u ovoj seriji.

Međutim, ništa nije potpuno sigurno dok se serija ne vrati na male ekrane, a tada će nam svima biti sve jasnije.

Šta nas očekuje u novoj sezoni serije „Igra sudbine“?

Prema rečima glumice Milice Milše, gledaocima se u 4. sezoni serije „Igra sudbine“ pridružuje cela ekipa ove sapunice koja već uveliko vredno radi na stvaranju novih epizoda.

Adu Kanački, koju maestralno tumači Milica Milša, našli smo u pauzi snimanja i sa nama je podelila utiske sa seta.

– Svi smo studiju, cela ekipa je tu, radimo punom parom. Veoma je i zabavno i užurbano. Uželeli smo se seta i naših likova. Posle pauze, stigli smo odmorni i orni za rad – priča Milica Milša i dodaje:

Igra sudbine

– Neke kolege su tokom pauze imale obaveze, a neke su odmarale, ali jedno je sigurno, priča koja se nastavlja oko porodica Kanački i Ožegović je nešto čemu smo se svi obradovali. Atmosfera je odlična, jer rad sa divnim ljudima i kolegama samo i može da bude odličan. Šokova i uzbuđenja neće nedostajati ni u ovoj sezoni. Ne smem mnogo da otkrivam, jedino mogu da kažem da sam kada sam čitala scenario za nove epizode poskakivala u fotelji, jer će biti mnogo obrta i iznenađenja. Žarko je nove epizode napisao spektakuralno, neverovatno i zabavno kao što je publika već i navikla od njega i ove serije.

Ova sapunica koja se na Prvoj emituje više od 2 i po godine i drži rekord kao domaća serija sa najvećim brojem proizvedenih epizoda prepuna je živopisnih likova, neočekivanih obrta, ljubavnih intriga i skandala, ali pre svega najčistijih emocija, porodičnih i prijateljskih odnosa, koji pobeđuju sva iskušenja.

Nova sezona serije „Igra sudbine“ donosi neverovatne i do sada neviđene preokrete u životima porodica Kanački i Ožegović!

Najgledanija i najdugovečnija serija u Srbiji „Igra sudbine“ nastavlja svoj novi život u istom terminu od 20 sati.

Uz stare i nove likove, uz neverovatne obrte, kao i obično, u Igri sudbine videćete da ništa nije onako kako izgleda na prvi pogled. Novu sezonu vaše omiljene serije gledaćete do samog kraja bez daha, uz suze i smeh, nevericu i strepnju za vaše omiljene junake. A šta će se do kraja dešavati – ne možete ni da zamislite!

Zapratite nas i na Instagramu: https://www.instagram.com/kinopolis.rs/

Foto: Printscreen/Promo

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Tagovi:

Najnovije vesti

Pročitajte još

Izdvajamo