Dragan Bjelogrlić ponovo oko sebe okupio ove glumce, poručio da je dogovor pao

Podeli:

Glumac Dragan Bjelogrlić je i ovaj put oko sebe okupio ove glumce a ovaj put nagovestio da je dogovor pao?

Dragan Bjelogrlić spreman za nove dogovore

Bjelogrlić je novom fotografijom sa Milošem Bikovićem, Andrijom Kuzmanovićem, Aleksandrom Radojičićem, Nenadom Herakovićem i svojim sinom Aleksejem Bjelogrlić ponovo zagolicao maštu svojih pratioca na društvenoj mreži Instagram. On je sličnu fotografiju, kada im je društvo pravio i glumac Viktor Savić, objavio i početkom avgusta ove godine kada se ekipa jednog od najgledanijih srpskih filmova „Montevideo, Bog te video“ okupila da igra odbojku na pesku.

Dragan Bjelogrlić
Dragan Bjelogrlić okupio je ekipu u svom domu

Iza kamere tad je bila i glumica Nina Janković, koja je takođe igrala u prvom delu ovog filma. Međutim, tada se nije postavljalo pitanje da li postoji još neki razlog zašto su se sastali, jer je Dragan Bjelogrlić u opisu napisao da su se konačno našli u Barandi po drugi put, nakon što su poslednji put tu snimali film.

Međutim nova fotografija raspametila je sve koji ga prate kada je napisao da je dogovor pao! Budući da postoje dva projekta na kojima Dragan Bjelogrlić planira da radi u narednom periodu, mnogi su spekulisali da će se ova ekipa naći ponovo u trećoj sezoni serije „Senke nad Balkanom“. Medutim, svi oni koji su gledali barem prvu sezonu ove serije, znaju da je nemoguće da se Nenad Heraković pojavi u seriji, jer je njegov lik ubijen. Takođe, Viktor Savić već je učestvovao u prvoj sezoni ovog projekta.

Sa druge strane, vrata su otvorena njihovom kolegi Aleksandru Radojičiću, budući da on jedini od prisutnih nije imao neke veze sa ovim projektom. U novoj je sezoni i Miloš Biković, koji će tumači jednu od glavnih uloga, Josipa Broza Tita. U ovom slučaju, koju su ulogu namenili Radojičiću, nećemo sigurno saznati pre vremena. Međutim, kao što smo već i napomenuli, mogućnosti su male da je o ovome reč, ali nikad ne reci nikad.

Druga solucija je da se ekipa priprema za snimanje serije „Ja, Pink Panter“ o Oliveri Ćirković, bivšoj košarkašici koja je upala u svet kriminala. Budući da je u pitanju priča u kojoj je glavni protagonista žena, i ovde se ostavlja malo prostora da ekipa koja se okupila oko Bjelogrlićeve jelke, zaigra u istoj. Međutim, mogućnosti su velike jer se o projektu još uvek ne zna toliko. Snimanja počinju na proleće sledeće godine.

Ostavlja se i treća mogućnost, šta ako Dragan Bjelogrlić u tajnosti priprema jedan veliki novi projekat sa ovom ekipom? Verujemo da će nam Dragan Bjelogrlić i njegova ekipa, reći na vreme o čemu se radi.

Do tada, ostaje nam samo da nagađamo o čemu se radi, ili se uopšte ništa ne radi.

Zapratite nas i na Instagramu: Kinopolis.rs

Foto: Instagram/Antonio Ahel

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Tagovi:

Najnovije vesti

Pročitajte još

Izdvajamo