„Azbuka našeg života“: Jadran Malkovič otkrio svoju omiljenu scenu iz serije, pa najavio kada stiže druga sezona

Podeli:

Glumac Jadran Malkovič koga je publika bolje upoznala i primetila u seriji „Azbuka našeg života“ otkrio je svoj omiljeni kadar iz prve sezone.

Na društvenim mrežama je objavio kadar kada se Uroš i Vesna nalaze sa jedne sa različitih strana vrata i stavljaju tačku na svoj odnos. Mnogo se spekulisalo na kraju prve sezone o tome da li su oni ipak na svoj odnos stavili zarez, ali čim je pala prva klapa druge sezone – misterija je rešena. Vesnin novi ljubavni interes u novoj sezoni će biti Veljko, koga tumači glumac Radivoje Raša Bukvić.

Jadran Malkovič
Omiljeni kadar glumca Jadrana Malkoviča iz prve sezone serije

Glumčeva koleginica iz serije Aleksandra Janković koja tumači lik Vesne odgovorila je da se seća postavljenog kadra, a fanove serije obradovala informacijom na nova sezona stiže na jesen. To je potvrdio i sam Jadran, koji je u komentarima uvek spreman da odgovori svojim pratiocima na postavljena pitanja.

Pored serije „Azbuka našeg života“, glumac Jadran Malkovič glumio je i u seriji „Crna svadba„, a njegove nesvakidašnje eksplicitne scene u toj seriji podigle su prašinu i privukle pažnju javnosti. Kako stvari stoje, njegov lik se neće pojavljivati u drugoj sezoni.

Zapratite nas i na Instagramu.

Foto: Miša Obradović/Contrast studios

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Tagovi:

Najnovije vesti

Pročitajte još

Izdvajamo