„Crna svadba 2“: Ekskluzivno otkrivamo kada počinje snimanje druge sezone hit serije

Podeli:

„Crna svadba 2“ najverovatnije jedan od naših najščekivanijih projekata koji će se snimati u narednom periodu. Otkrivamo kada počinje snimanje. 

„Crna svadba 2“ pripreme u tajnosti

Kao što se snimala i prva sezona serije, druga sezona serije „Crna svadba“ priprema se u strogoj tajnosti. Međutim, došli smo do vrlo bitne informacije, a to je kada počinje snimanje.

Sada više nije tajna da ekipa počinje da snima novu sezonu krajem ove godine. Uveliko teku pripreme i glumci su nestrpljivi da pročitaju nove epizode.

Nagrada Srca Sarajeva za TV serije 28. izdanja Sarajevo film festivala možda baš pripadne prvoj sezoni ovog ostvarenja.

Crna svadba 2

Serija „Crna svadba“ nominovana je čak u šest kategorija, a malo ko zna da je pre finalne verzije za neke od epizoda – u kantu sa smećem bačeno čak petnaest verzija scenarija. Čini se da je scenarista Strahinja Madžarević hteo da seriju dovede do savršenstva. 

Na publici je sud da li je u tome uspeo, ali je jedno sigurno. Publika nestrpljivo čeka da se emituje druga sezona serije, te da otkrijemo odgovore na sva otvorena pitanja na kraju sezone. 

Prva sezona serije je pretpremijerno prikazana na festivalu Dunav film fest i filmskom festivalu u Sarajevu.

Specifičan naziv Crna svadba dolazi od starog vlaškog obreda u kojem prilikom smrti mladog muškarca koji je godištem stasao za ženidbu, on biva sahranjen u svadbenom odelu, a ispraća ga verenica ili neka druga devojka odevena u venčanicu. Ovom pričom otključavamo misteriju gde se prepliću vlaška magija i tajanstveni centri moći, u borbi dobra i zla koja traje vekovima.

Priča počinje u malom mestu u Istočnoj Srbiji gde Mitar, inače miran i blag čovek, iznenada i na brutalan način počini masakr ubivši 12 komšija. Mitar puca sebi u glavu, ali čudnim spletom okolnosti ipak ostaje živ.

Pokušavajući da rasvetle motive zločina, Petar, pripadnik BIA i inspektori Tomić i Blagojević pozivaju Natašu, renomiranu psihološkinju, da kao sudska veštakinja utvrdi da li je Mitar psihički oboleo ili se iza zločina krije neki drugi motiv.

Nova sezona serije predviđena je da se emituje na kanalima Superstar, te potom i na RTS. 

Zapratite nas i na Instagramu: https://www.instagram.com/kinopolis.rs/

Foto: Firefly productions 

Izvor: Kinopolis/Kurir

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Tagovi:

Najnovije vesti

Pročitajte još

Izdvajamo