Glumac Aleksandar Radojičić se pridružuje ekipi serije „Urgentni centar“

Podeli:

Mnogo glumaca je prodefilovalo kroz ovu seriju u protekle tri sezone, a u ovoj potpuno novoj, četvrtoj sezoni koja će imati 100 epizoda će se takva tradicija i nastaviti.Pored imena koja su već poznata i mi smo vas o tome obavestili, ekipi se priključio još jedan član. U pitanju je Aleksandar Radojičić, koji je svoje prve kadrove snimio sa glumicom Dubravkom Mijatović koja glumi doktorku Saru Kolarov.

U pitanju je noćno snimanje, u jednom prestoničkom supermarketu, a Aleksandar i Dubravka ponovo su u kadru nakon serije “Žigosani u reketu” gde ona njemu glumi majku, odnosno tumače likove Jelice i njenog sina košarkaša Marka.

Nije poznato u kakvoj podeli uloga ćemo ih gledati ovaj put, ali čini se da na snimanju smeha uopšte ne nedostaje jer je glumac u startu podelio situaciju sa noćnog snimanja.

Screenshot 20220606 102035 Instagram edited

– Neko je uzeo Dudin stetoskop – u šali je napisao Radojičić dok je njegova koleginica “tražila” svoju rekvizitu po supermarketu. Da sve bude zabavnije, objavu glumca je propratila i numera iz kultnog filma “Jaws” koja treba da ukaže da je glumica “besna kao ajkula” jer joj je neko “otuđio sredstvo za rad”. 

Screenshot 20220606 102038 Instagram 2 edited

Snimanje se završilo u ranu zoru, a glumac je najavio da je, za danas, gotov sa snimanjem, ali ostavio mogućnost da je njegova uloga više od epizodne.Novih stotinu epizoda , prema svemu sudeći, gledaćemo od jeseni na televiziji Prva. 

Foto: Dragana Udovičić/Instagram

Izvor: Kinopolis

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Tagovi:

Najnovije vesti

Pročitajte još

Izdvajamo