“Urgentni centar 4”: Ove glumice ćemo gledati u novoj sezoni, ona će zavesti Nemanju Arsića?

Podeli:

Nova sezona serije “Urgentni centar” donosi i nove likove i zaplete. Među njima naćiće se pozorišne zvezde oko kojih su se nadvijale i razne optužbe ali su tu i lica koja retko imamo priliku da vidimo.

U nastavku teksta otkriva koga ćemo sve, za sada, gledati u novoj četvrtoj sezoni.

U novoj sezoni zaigraće legenda našeg glumišta i nekrunisana kraljica komedije Jelisaveta Seka Sablić koja će se pojaviti samo u nekoliko epizoda nove sezone od njih 100 kako je ranije najavljeno.

Novo pojačanje je i glumac Aleksandar Dimitrijević, koji u seriji “Klan” tumači beskrupoloznog Šoka, obući će beli mantil i naći se najverovatnije u ulozi jednog od doktora.

Njegova koleginica Brankica Sebastijanović tumači novi lik, prema nezvaničnim informacija, takođe nove doktorke u Urgentnom centru. Zbog tajanstvenosti Ivana Bosiljčića o direktnom ženskom partneru u novoj sezoni, povela se diskusija ko bi ti mogao da bude. Da li to može biti upravo Brankica, koju svi znamo kao Evu iz “Sinđelića” ?

U mnogobrojnu ekipu u novoj sezoni ubrajamo i glumca Goran Jevtića, koga imamo prilike da gledamo na daskama koje život znače.

Nedavno je počela da snima četvrta sezona popularne medicinske drame “Urgentni centar”. Novih 100 epizoda ponovo će se oslanjati na originalni scenario izvorne serije “Emergency room”.

Na kraju treće sezone, doktor Aleksa Radak koga tumači naš proslavljeni glumac Dragan Mićanović borio se sa teškom bolešću a nakon operacije je ostalo neizvesno da li će se on u potpunosti od te operacije. 

Lepe vesti ipak stižu, glumac Dragan Mićanović ponoviće svoju ulogu doktora Urgentnog centra. Prilično veseo, u prvim kadrovima sa snimanja, Mićanović drži bebu u rukama !

Da li to stiže prinova u porodici doktora Radaka i Simonode Konjević ? Ili su doktori samo humani i spašavaju bebu od nehumanih životnih uslova ? 

U četvrtoj sezoni zasigurno ćemo gledati glumicu Mariju Vicković u ulozi doktorke hirurgije Simonide Konjević. 
Za medicinski tim Urgentnog centra život je borba, od jutra do mraka spašavaju živote. Da li će se nekima u novoj sezoni promeniti prioriteti saznaćemo samo ako budemo gledali novu sezonu.

Serija “Urgentni centar” je još tokom emitovanja treće sezone obnovljena za četvrtu sezonu koja će imati 100 epizoda.

Izvor: Kinopolis

Foto: Promo

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Tagovi:

Najnovije vesti

Pročitajte još

Izdvajamo