„Urgentni centar 4“: Otkrivamo šta se dogodilo sa Aleksom, stiže i jedna beba?

Podeli:

Urgentni centar 4„: Otkrivamo šta se dogodilo sa Aleksom, stiže i jedna beba?

Pre tri dana počelo je snimanje četvrte sezone naše jedine medicinske drame “Urgentni centar” a sada vam donosimo koga ćemo još gledati u novoj sezoni.

Šta se desilo sa Aleksom u seriji „Urgentni centar“?

Na kraju treće sezone, doktor Aleksa Radak koga tumači naš proslavljeni glumac Dragan Mićanović borio se sa teškom bolešću a nakon operacije je ostalo neizvesno da li će se on u potpunosti oporaviti od te operacije.

Lepe vesti ipak stižu, glumac Dragan Mićanović ponoviće svoju ulogu doktora Urgentnog centra. Prilično veseo, u prvim kadrovima sa snimanja, Mićanović drži bebu u rukama!

Da li to stiže prinova u porodici doktora Radaka i Simonode Konjević? Ili su doktori samo humani i spašavaju bebu od nehumanih životnih uslova?

Saznaćemo ako budemo pratili novu sezonu koja je počela da se snima pre nekoliko dana i snimanje će trajati nekoliko meseci.

U četvrtoj sezoni zasigurno ćemo gledati glumicu Mariju Vicković u ulozi doktorke hirurgije Simonide Konjević. Ona je i jedna od glumaca koja je zajedno sa ostatkom ekipe danas na prvom snimajućem danu.

Nove epizode donose mnogo novih dugodovština ali i urgentnih situacija. Neće manjkati ni drastičnih promena, velikih iznenađenja, konstantnih životnih obrta. Kroz novu sezonu pratićemo živote doktora I medicinskog osoblja kroz duge smene u Urgentnom centru, njihove lične probleme ali i najlepše momente.

Serija “Urgentni centar” je još tokom emitovanja treće sezone obnovljena za četvrtu sezonu koja će imati 100 epizoda.

Zapratite nas i na Instagramu: https://www.instagram.com/kinopolis.rs/

Foto: Printscreen

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Tagovi:

Najnovije vesti

Pročitajte još

Izdvajamo