„Urgentni centar 4“: Znate je iz filma „Munje“ a sada se vraća na male ekrane u novoj sezoni serije

Podeli:

Znate je iz filma „Munje“. Glumica se vraća na male ekrane u novoj sezoni serije „Urgentni centar“.

Novih 100 epizoda četvrte sezone medicinske drame „Urgentni centar“ uskoro će početi sa emitovanjem na televiziji Prva, a u njoj ćemo gledati i nova glumačka lica.

Nju smo svi gledali u filmu „Munje“, a nakon toga u sitkomu „Vrata do vrata“, dok je u seriji odnosno melodramskoj telenoveli „Tajne vinove loze“ pojavila kao specijalni gost u prvoj epizodi prve sezone serije, a u njoj je tumačila Jeleninu prijateljicu, koju tumači glumica Milica Zarić.

Koja glumica se pridružuje ekipi serije „Urgentni centar“?

U pitanju je glumica Maja Mandžuka, koja se posle godina i godina pauze vraća na male ekrane. I dok verno iščekujemo nastavak filma „Munje“ i da li će se ona u njemu zaista pojaviti, gledaćemo je kao doktorku u novoj četvrtoj sezoni medicinske dramske serije „Urgentni centar“, koja je nastala po licenci Warner Bros.

Urgentni centar

Glumica Maja Mandžuka obući će beli lekarski dobro poznati mantil i stati rame uz rame sa ostalim glumcima i glumicama iz serija poput Dubravke Mijatović, Milene Živanović, Milana Kolaka i mnogih drugih koji ce nastaviti da tumače svoje uloge u novih stotinu epizoda nove, četvrte sezone medicinske dramske serije „Urgentni centar“.

Ranije smo pisali da ćemo u četvrtoj sezoni medicinske dramske serije gledati Aleksandra Radojičića, i mnoge druge glumce koje do sada nismo gledali u ovom serijalu. Zanimljivost u vezi ove serije je da su neki glumci tumačili više uloga. Samim tim, legendarna glumica Branka Petrić pojavila se u dve potpuno različite uloge, pa je tako i glumac Dragan Mićanović tumačio epizodnu rolu u prvoj sezoni serije, a u trećoj sezoni počinje da tumači drugu ulogu i to manje ni više nego jednu od glavnih, doktora Alekse Radaka.

Neizvesan kraj treće sezone doveo je i u pitanje da li ćemo gledati Mićanovića u novoj sezoni, a o tome više možete pročitati ovde. „Urgentni centar“ jedina je medicinska dramska serija iz Srbije, koja se bavi radom lekara u jednoj medicinsko ustanovi i njihovim životima kada nisu na poslu. Iako jedina, radi se po licenci poznate američke serije „Emergency room“, što je stavlja u grupu serija koje su rađene po licenci, zajedno sa serijama „Dinastija“ i „Sinđelići“ i drugima u produkciji Emotion.

Zapratite nas i na Instagramu: https://www.instagram.com/kinopolis.rs/

Foto: Printscreen/Nemanja Nikolić

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Tagovi:

Najnovije vesti

Pročitajte još

Izdvajamo