“Urgentni centar 4”: Ovo je najveća sezona do sada,evo koliko epizoda ćemo gledati

Podeli:

Nova sezona serije “Urgentni centar”, kao jedina srpska medicinska drama u “zlatnom dobu” produkcije televizijske serija snima se već neko vreme.

Nova sezona serije „Urgentni centar“

Jedan od povratnika u novoj sezoni na velika vrata je i glumac Ivan Bosiljčić koji je otkrio da će u četvrtoj sezoni biti sto epizoda.

Podsećanja radi, prva sezona brojala je šesnaest epizoda dok je druga broja šezdeset epizoda. Treća sezona ipak broji najviše epizoda do nove, četvrte sezone sa svojih sedamdeset emitovanih epizoda.

Nedavno je počela da snima četvrta sezona popularne medicinske drame “Urgentni centar”. Novih 100 epizoda ponovo će se oslanjati na originalni scenario izvorne serije “Emergency room”.

Na kraju treće sezone, doktor Aleksa Radak koga tumači naš proslavljeni glumac Dragan Mićanović borio se sa teškom bolešću a nakon operacije je ostalo neizvesno da li će se on u potpunosti oporaviti od te operacije.

Lepe vesti ipak stižu, glumac Dragan Mićanović ponoviće svoju ulogu doktora Urgentnog centra. Prilično veseo, u prvim kadrovima sa snimanja, Mićanović drži bebu u rukama!

Da li to stiže prinova u porodici doktora Radaka i Simonode Konjević? Ili su doktori samo humani i spašavaju bebu od nehumanih životnih uslova? 

U četvrtoj sezoni zasigurno ćemo gledati glumicu Mariju Vicković u ulozi doktorke hirurgije Simonide Konjević.

Za medicinski tim Urgentnog centra život je borba, od jutra do mraka spašavaju živote. Da li će se nekima u novoj sezoni promeniti prioriteti saznaćemo samo ako budemo gledali novu sezonu.


Serija “Urgentni centar” je još tokom emitovanja treće sezone obnovljena za četvrtu sezonu koja će imati 100 epizoda.

Zapratite nas i na Instagramu: https://www.instagram.com/kinopolis.rs/

Izvor: Kinopolis

Foto: Printscreen

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Tagovi:

Najnovije vesti

Pročitajte još

Izdvajamo