Urgentni centar: Velike promene u novoj sezoni, seriju napušta ovaj glavni glumac

Podeli:

Publika kraj malih ekrana verno isčekuje početak emitovanja četvrte sezone serije „Urgentni centar“, jedine medicinske drame na našim televizijama i platformama.

Nova sezona biće najduža do sada i na televiziju Prva stiže stotinu novih epizoda. Emitovanje se može očekivati na jesen, budući da je šema te televzije do jeseni popunjena drugim našim televizijskim serijama koje ostvaraju zadovoljavajući uspeh i gledanost.

Ono što će mnoge iznenaditi, jeste to da i ove sezone ostajemo bez jednog glavnog lika koji je tu još od prve sezone. Ranije smo već objavili da se u novoj sezoni vraća Ivan Bosiljčić i da nije napustio seriju nakon treće sezone. Kako nezvanično saznajemo, Sloboda Mićalović nije nastavila da snima novu sezonu serije, dok se produkcija uspela dogovoriti sa Oljom Lević da se barem pojavi u novoj sezoni zbog obaveza oko snimanja najdugovečnije sapunice „Igra sudbine“. Ali to nije originalni glavni lik koji će dramu napustiti ove sezone.

Kako je sam rekao, glumac Ivan Jevtović napušta seriju „Urgentni centar“ i to nakon dvadeset epizoda od stotinu koliko će biti u novoj, četvrtoj sezoni. On je naglasio da se priča njegovog lika završava u ovoj sezoni, te da ga više neće biti u potencijalnim novim sezonama. To znači da na malim ekranima ostaje iz originalne postave lekara samo lik Nemanje Arsića, koga tumači glumac Ivan Bosiljčić. Na sreću gledalaca koji prate seriju od prve epizode, u novoj sezoni ćemo i dalje gledati neizostavno medicinsko osoblje koje tumače Zinaida Dedakin i Danica Todorović. Upitno je u kom obimu, budući da su Zinaida Dedakin i Danica Todorović snimale određenim danima i druge projekte.

Urgentni centar
Urgentni centar

Govori se i o petoj sezoni serije „Urgentni centar“, ali kako je snimanje dugo trajalo i u pitanju je veliki broj epizoda, ne bi nas začudilo da se nove epizode prelome u dva dela i od toga nastanu četvrta i peta sezona. Postoji mogućnost i da su jedna za drugom snimljene četvrta i peta sezona serije, ali su male šanse da se nešto tako dogodilo, budući da je to veliki broj snimajućih dana za seriju koja u svakoj epizodi ima gostujuće glumce, odnosno zahteva veliki budžet.

Zapratite nas i na Instagramu.

Foto: Promo/Printscreen

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Tagovi:

Najnovije vesti

Pročitajte još

Izdvajamo