„Igra sudbine“: Otkrivamo kada počinje snimanje i emitovanje četvrte sezone

Podeli:

Otkrivamo kada počinje snimanje i emitovanje četvrte sezone serije „Igra sudbine“.

Glumca Marka Jovičića gledamo u seriji „Igra sudbine“ u ulozi Jamezdina, a glumac otkriva sudbinu svog junaka.

Glumca ćemo gledati i u novim epizodama koje nam slede.

Kada se „Igra sudbine“ vraća na male ekrane?

Nova četvrta sezona serije „Igra sudbine“ stiže već u ponedeljak, 5. septembra u večernjem terminu na program televizije Prva, najavio je Marko Jovičić koji u seriji glumi lik Jamezdina.

Scenario za novu sezonu se uveliko piše, a šta nas sve očekuje u novoj sezoni sada zna samo scenarista Žarko Jokanović, koji je bez pauze nastavio da piše nove epizode kako bi bile spremne za kraj avgusta, odnosno 23. avgust kada počinje snimanje nove sezone serije koja je u samo vrhu gledanosti skoro tri godine.

Nakon šokantne završnice treće sezone, gledaoci nestrpljivo očekuju nove zaplete u koje su upletene porodice Kanački i Ožegović, ali i njihovi prijatelji i neprijatelji. Da li će Ada Kanački pobediti bolest i preživeti? Da li će se to Una vratiti u Lukin život da bi bila uz svog sina? Da li je Sofija Šubarević preživela?

Sve su to pitanja na koje tražimo odgovore, ali moraćemo da se strpimo do početka septembra, kada se čini da ćemo na neka pitanja dobiti odgovore odmah na početku sezone. 

Do sada je emitovano preko 500 epizoda ove sapunice, a ona i dalje ruši rekorde gledanosti. Iako je to mnogima teško da priznaju, „Igra sudbine“ je kraljica termina u kom se serija svake radne večeri emituje, te su joj najveći rivali serije sa RTS, koje se tradicionalne emituju posle centralnog Dnevnika.

Ove jeseni navršiće se tri godine od početka snimanja, a ne treba zaboraviti da je portal Kinopolis putem svoje Instagram stranice prvi od domaćih medija izveštavao o novoj seriji koja se snima.

Nakon glumačke postave, među kojima smo prvi otkrili imena kao što su Luka Raco, Stevan Piale, Kristina Jovanović i Ammar Mešić, vrlo brzo smo saznali i ime nove serije „Igra sudbine“. Odmah smo zaključili da je reč o adaptaciji kolumbijske telenovela.

Prvi smo mediji koji je napravio veliki intervju sa Milicom Isaković, poznatijom kao Milica Milša a od januara 2020. godine zauvek kao – Ada Kanački, koja za pravdu i porodicu ujeda kao ris. U novoj sezoni ostaje nam da vidimo da li će Ada nastaviti da vedri i oblači.

U početku nije planiran veliki broj epizoda, ali vrlo brzo telenovela je postala sapunica. Sa ovog stanovišta, „Igra sudbine“ je najduža srpska serije, a ujedno jedina sapunica.

Serije koje se mogu nazvati sapunicom su one koje se emituju u više sezona, te imaju veliki broj epizoda, uopšte i po sezoni, dok se telenovele emituju u jednoj sezoni, a retko u dve sezone u po najviše do 200 epizoda. Na primer, serija „Istine i lazi“, iako zvanično predstavljena u tri sezone, nije sapunica već telenovela, jer je emitovanje druge sezone prekinuto oko Nove godine kako bi Prva televizija pokušala da privuče publiku novom serijom, pa se na kraju serija vratila na male ekrane.

Igra sudbine

„Igra sudbine“ u pohodu je da obori i rekord najduže serije, odnosno sapunice u regionu, budući da je najavljen veliki broj nastavaka, a najduža serija i sapunica u regionu je „Zabranjena ljubav“, hrvatska sapunica koja se emitovala od 2004. do 2008. godine i brojala na samom kraju 805 epizoda.

Ta serija je pre kraj emitovanja ima gledanost koja nije bila zadovoljavajuća, iako se planiralo da se snimi više od pomenutog broja epizoda, pa je emitovanje poslednjih epizoda odloženo i emitovano tek 2011. godine, kada su gledaoci imali prilike da saznaju kako se sve završilo.

Čini se da ovu seriju ipak neće zadesiti ista sudbina, a tome svedoče rezultati gledanosti koji su i dalje zavidni, budući da će serija u januaru proslaviti tri godine emitovanja, sa kratkim pauzama.

Zapratite nas i na Instagramu: https://www.instagram.com/kinopolis.rs/

Foto: Promo

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Tagovi:

Najnovije vesti

Pročitajte još

Izdvajamo