HOTEL: Nikola Đuričko se vraća na male ekrane u novom sitkomu

Podeli:

U nedelji koju polako ispraćamo počelo je snimanje novog sitkoma „Hotel“, a glavnu ulogu ima Nikola Đuričko. U ovom projektu igraće takođe Suzana Lukić, Nataša Aksentijević, Filip Hajduković, Miloš Đorđević, Semir Gicić, Aleksandar Meda Jovanović, Nina Čudić, Andrija Dabanović i mnogi drugi.

Seriju režira Ivan Marinović, čija je filmska komedija „Živi i zdravi“ oduševila gledaoce u bioskopima i prikazala se na značajnim filmskim festivalima. Iza projekta stoji produkcija Subplot koja već stoji iza dramedije, hita Popadija koji je već uneo dašak svežine u to kako se rade serije kod nas. Kreatori serije su ponovo Zoran Lisinac i Jelena Volf Lisinac, a produkciju potpisuje Marko Leković. Celovit naziv serije je „Hotel sa tri zvezdice“.

Nikola Đuričko

Radnja prati dešavanja oko hotela i unutar hotela dok se ceo kolektiv bori da osvoji četvrtu zvezdicu i uđe u uniju evropskih hotela. Serija će imati petnaest nastavaka u trajanju od po četrdeset i pet minuta. Ono što je zanimljivo da je u pitanju i prva srpska „komedija na radnom mestu“.

Iz produkcije obećavaju sličnost formatu kakav je „Popadija“ ali će po svemu sudeći nova serija biti brža. Angažovana je i Nina Čudić, influenserka popularna po svojim komičnim videima na društvenoj mreži Instagram. To nastavlja tradiciju, budući da su u prošloj seriji kao glumci angažovani momci iz sada već čuvenog komičnog sastava Kruševac geto. Nikolinu Čudić na Tik Toku prati preko četristo hiljada ljudi, što će sigurno pomoći da ova serija ne prođe ispod radara i postane jedna od najgledanijih, ako ne i najgledanija serija u zemlji.

Podsetimo, Zoran Lisinac bio je uključen i u proizvodnju najgledanijeg srpskog filma u poslednjih dvadeset godina. U pitanju je „Toma“, a on je učestvovao i kao režiser na seriji koja je protekle zime konačno stigla pred gledaoce kanala Superstar i potom na Prvoj, gde će se nova serija „Hotel“ emitovati od proleća sledeće godine u udarnom terminu.

Foto: Petar Šapić/Prva

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Tagovi:

Najnovije vesti

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pročitajte još

Izdvajamo