Državni službenik 3: Ko igra misterioznog Drena?

Podeli:

Večerašnja epizoda treće sezone serije “Državni službenik” sigurno će mnoge ostaviti bez daha zbog napetosti koja raste iz epizode u epizodu.

U jučerašnjoj epizodi, imali smo priliku da vidimo kako se Ilija izvukao iz “kandži” Amera, uz pomoć Krleta. Uzbudljiv preokret se dešava kada Ilija dovodi Milojevića u zgradu službe.

Na kraju te epizode, Maja je ponovo krenula da zavede muškarca po Lazarevom nalogu – ovog puta to je misteriozni Dren, koga tumači mladi glumac Rade Maričić koga smo imali prilike da gledamo u serijama “Junaci našeg doba” i “Beležnica profesora Miškovića”.

img 1 1653815350596

Sudeći prema rečenici koju je Lazar uputio Maji, a to je “da ga pozove ako (Dren) bude grub prema njoj” aludirajući na njen poslednji zadatak za njega kod Ajatolaha, izgleda da bi gledaoci mogli da očekuju sličnu scenu onoj iz nemačke ambasade koju smo imali prilike da svi gledamo u prvoj epizodi serije, odnosno prve sezone.

rademaricic 1

Rade Maričić je mladi glumac koji je završio glumu na Akademiji umetnosti u Novom Sadu, ni manje ni više već u klasi glumca Borisa Isakovića. Trenutno je najuspešniji i najpopularniji glumac te klase, dok je za njim Dejan Maksimović, kojeg smo gledali u seriji “Preživeti Beograd”. Rade iza sebe ima bogatu pozorišnu karijeru, a publika ga može gledati u nekoliko predstava u Beogradu.

rademaricic2 1

Dvadesetšestogodišnji glumac pre nego što se opredelio za glumu želeo je da bude profesor engleskog jezika, arheolog, istoričar, a talenat nasleđen od babe koja je bila pevačica i glumica doveo ga je na daske koje život znače. Voleo bi da igra Hamleta, kaže da je crna ovca u porodici što se tiče izbora zanimanja, a nama ostaje da vidimo da li će ga večeras uloga u trećoj sezoni serije “Državni službenik” proslaviti i doneti nove uloge.

Foto: Vladimir Avramović, Irena Canić / Instagram / Danijel Rauški

Izvor: Kinopolis

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Tagovi:

Najnovije vesti

Pročitajte još

Izdvajamo