Razlog zbog kog Aleksandar Radojičić ne pristaje na male honorare će vas oduševiti

Podeli:

Aleksandar Radojičić jedan je od glumaca koji uvek otvoreno priča o zaradi od ovog posla, pa je tako više puta naglašavao da on ne radi ispod cene.

Međutim, mnogi ne znaju razlog zbog kog Aleksandar Radojičić to i čini. Naime, pored toga što smatra da kada jednom neko prihvati da radi ispod cene, nikada neće moći da se vrati na staro, glumac zastupa stav da ako on radi za mali honorar, onda bi studenti morali da igraju besplatno. Zbog toga se bori da sebi obezbedi pristojan honorar, kako mlađe generacije koje dolaze ne bi morale da teže dolaze do zarade i da igraju za džabe. To naziva nepristojnim ponudama.

Radojičić je više puta govorio o tome kako ne može da živi samo od glume i priznao da zbog toga reklamira različite sadržaje na svom Instagram profilu ili se fotografiše za određeni modni brend. Iako deluje da on sve to radi samo radi novca, mladi glumac izuzetno brine o sadržaju koji izbacuje na svoj nalog, a svaki put u intervjuima pomene kako društvene mreže poput Instagrama ne bi ni imao da mu nisu potrebne za posao.

Aleksandar Radojičić
Aleksandar Radojičić u Beogradskom dramskom pozorištu

Da nije sve glamur u njegovom životu, dokazuje to što glumac ne krije da živi kao podstanar u iznajmljenom stanu i da vozi stariji automobil jer ne vidi potrebu da ga menja za novi. Uskoro ćemo ga gledati u filmovima „Megdan“ i „Zaštita pre svega“, a oba film planirano je da izađu do kraja godine.

Film „Zaštita pre svega“ u režiji Pavla Vučkovića biće dostupan online na striming platformi Apollon, dok će „Megdan“ u produkciji Alekse Balaševića biti krajem godime dostupan u bioskopima, kako je najavljeno. Očekuje ga i emitovanje serijala „Skijom kroz Srbiju“ koji je snimio tokom protekle zime, a emitovaće se na televiziji Prva. 

Ovo je nastavak serijala od prošle godine koji se zvao „Biciklom kroz Srbiju“, a i ovaj put je entuzijastični vodič kroz našu zemlju Aleksandar Radojičić zajedno sa glumcem Viktorom Savićem. Emisija se realizuje u produkciji „Triangl“ koju su osnovali voditeljka Tamara Grujić, poznata po humanitarnim serijalima gde renovira domove porodicama, i njen suprug zbog čega Radojičiću ova snimanja pričinjavaju veliku čast i zadovoljstvo.

Zapratite nas i na Instagramu.

Foto: Hype TV / N. Skenderija

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Tagovi:

Najnovije vesti

Pročitajte još

Izdvajamo