Đorđe Mišina igrao je u tri od deset najpretraživanijih serija ove godine

Podeli:

Mladi glumac Đorđe Mišina igrao je u tri od deset najpretraživanijih serija ove godine.

Đorđe Mišina dobro je poznat televizijskoj publici

Na listi od deset najguglanijih serija u našoj zemlji tokom proteklih dvanaest meseci našle su se serije „Azbuka našeg života“, „Ubice mog oca“ i „U klinču“. U svim tim serijama ulogu je ostvario pomenuti mladi glumac.

U seriji „U klinču“ tumači lik Filipa, mladog kockara ko doživi otrežnjenje kada se zaposli u marketinškoj agenciji koju vodi Mira, tumači je Branka Katić. Serija je emitovana tokom septembra i ove godine na Prvom programu RTS-a.

djordje misina serija u klincu 3

Prica počinje kada dvadesetogodišnji mladić Aljoša Kovač na životnoj prekretnici pokušava da balansira između očekivanja svog oca Velje, ambicija svoje majke Mire, vlastitih teško ostvarivih ambicija i ljubavi kojoj se bliži neizbežni kraj.

Međutim, pre toga smo ga prvi put upoznali u seriji „Azbuka našeg života“ koja je njegova prva veća uloga u karijeri. U toj seriji tumači lik Luke, koji u seriji priznaje svojim roditeljima da je homoseksualac. Ovo je jedan od retkih muških likova u našim serijama koji su otvoreni homoseksualci.

Đorđe Mišina

U središtu intrigantne, zabavne, ali na momente i teške, tragikomične priče, nalazi se bračni par Popović iza kojeg je 25 godina braka u koji su ušli nošeni studentskom ljubavlju i mladalačkom zanesenošću, željni uspeha u trivijalnom društvu u kojem je sve dozvoljeno da bi se došlo do statusa, karijere i novca.

Četvrt veka kasnije, nakon što su stekli sva materijalna dobra, dok im se deca školuju i provode u inostranstvu, ova naizgled idealna porodica, počinje se raspadati.

Paralelno prateći žensku i mušku stranu, kroz dinamiku radnje i naraciju koja obogaćuje dramu ličnim doživljajem glavnih likova, serija nam donosi ogoljenu priču o veoma aktuelnim društvenim pojavama – o krizi porodice i međuljudskih odnosa, krizi srednjih godina, krizi našeg društva, krizi identiteta.

U isto vreme, dok snimao gore pomenutu seriju, je na kastingu dobio ulogu u petoj sezoni serije „Ubice mog oca“ gde tumači lik Vukše, srednjoškolca koji maltretira svoje vršnjake.

Djordje Misina Ubice mog oca

U petoj sezoni paralelno pratimo sadašnjost ali i prošlost i konačno saznajemo ko su ubice oca Aleksandra Jakovljevića. Centralna tema sezone u sadašnjosti je vršnjačko nasilje među mladima.

Mladi glumac trenutno snima drugu sezonu serije „Azbuka našeg života“, a u planu je i treća sezona koja će se fokusirati na njegov lik, kao i lik Marte, Lukine sestre koju u seriji igra Miona Marković.

Zapratite nas i na Instagramu: Kinopolis

Foto: RTS/Tanjug/Promo

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Tagovi:

Najnovije vesti

Pročitajte još

Izdvajamo