Milan Marić nije jedini: Luka Raco je snimio gej scene na koje su svi zaboravili!

Podeli:

Nekoliko najvećih zavodnika sa srpske glumačke scene osmelilo se da snimi bilo kakav vid gej scene.

Glumac Milan Marić napravio je lavinu kada su svi saznali da je pre deset godina snimio film sa LGBTQ+ tematikom. Film se nekako našao na internetu, a glumcu je u ovom filmu partner Miloš Timotijević. Film međutim nosi dublju priču od te da dva muškarca vode ljubav.

Međutim, neke scene prolaze neopaženo a zapravo mnogo govore o širini glumca. Tako je često vrlo osporavani glumac bez diplome Luka Raco snimio jednu scenu gej poljupca sa kolegom Vučićem Perovićem.

Na prvi pogled, ona izgleda bezazleno, jer je u pitanju humoristička porodična serija “Sinđelići”, međutim glumci su tu scenu dočarali vrlo realno, a Srbija do tada nije doživela da gleda u porodičnoj seriji dva glumca da se ljube, u udarnom terminu na televiziji.

Glumac nikada nije javno pričao o snimanju ove scene, a čini se da srpski mediji ne žele da mu naruše imidž kod ženskog dela publike, iako se ova scena dogodila u seriji koja ga je vinula u orbitu zvezdanog glumačkog neba Srbije.

1653938599564 1 1140x713 1

Podsetimo, glumac Luka Raco tumači lik Alekse Ožegovića u sapunici “Igra sudbine” koja je nedavno prešla svoju petstotu epizodu i u planu je još toliko.

U seriji, lik koga tumači Raco preživljava razne životne izazove i suočava se sa svojom prošlošću nakon što se u njegov život vrati bivša devojka sa kojom ima ćerku za koju nije znao da se rodila.

Luka nije studirao glumu, već je master ekonomista, ali ga to ne sprečava da gradi glumačku karijeru, a kako je i sam rekao – gluma je nešto čime želi da se bavi.

Foto: Saša Džambić/Benson Kua

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Tagovi:

Najnovije vesti

Pročitajte još

Izdvajamo