Pričalo se da su ova dva glumca rivali, a onda su oni progovorili o svemu

Podeli:

Svojevremeno se kroz medije provlače priče o rivalstvu između dva glumca koji igraju u istim projektina, a one su često kako potvrđuje i jedna i druga strana – neistinite.

Tako ova „afera rivali“ nije zaobišla ni set najdugovečnije naše serije „Igra sudbine“. Pre skoro četiri godine, serija je počela da se emituju, a nije dugo trebalo da se oko nje nadviju priče o sukobina na snimanju.

Mediji su počeli da šire vesti kako se dva glumca, glumci Stevan Piale i Luka Raco ne podnose, kao i tada njihovi likovi u seriji. Nakon perioda tišine i kako se vest širila po svim medijima, glumci su odlučili da stanu na kraj glasinama.

Igra sudbine Aleksa Luka Raco

Oni su tada kroz šaljive fotografije sa seta demantovali naslove da su u lošim odnosima, a kasnije su Stevan i njegova žena Una dosta vremena provodili sa Lukom i njegovom tadašnjom emotivnom partnerkom koja je bila prva devojka koju je glumac koji u seriji tumači Aleksu eksponirao u javnosti. Nakon tog raskida, glumac je odlučio da više ne priča o svom ljubavnom životu za medije.

Dva glumca
Dva glumca nisu rivali

Inače, poznato je da su se svi glumci sa seta te serije zbližili, pa je tako Stevan i dan danas blizak i druži se sa svim svojim partnerkama iz serije. Redovne i drage gošće u njegovom porodičnom domu su glumice Matea Milosavljević, Dragana Mićalović i Tijana Upčeva, koja često na druženje dolazi i sa svojim emotivnim partnerom.

Zapratite nas i na Instagramu.

Foto: Instagram/Kyle Head/Unsplash/Aleksandar Krstović

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Tagovi:

Najnovije vesti

Pročitajte još

Izdvajamo