Stevan Piale i njegova supruga Una otkrili pol drugog deteta

Podeli:

Stevan Piale I njegova supruga Una otkrili pol drugog deteta. Posle ćerke stiže i…

Jedan od najskladnijih bračnih parova na javnoj sceni, barem kad je svet glume u pitanju, jesu Stevan Piale i Una Piale, koji su se na večnu ljubav zakleli pre skoro tri godine.

U ove tri godine, mnogo toga se promenilo u njihovim životima. Stevan je dobio ulogu u hit seriji „Igra sudbine“, koja se i dalje snima i emituje. U toku je snimanje četvrte sezone serije, koja se na male ekrane vraća već za dve nedelje, u ponedeljak 5. septembra u dobro poznatom večernjem terminu.

Svi dobro znamo da Stevan u seriji „Igra sudbine“ tumači lik Luke Kanačkog, a nova slava i popularnost donela mu je i to da mu često pogrešno napišu ime i prezime. Nekoliko puta je tako postajao Stefan, a prezime nikako nisu uspeli da zapamte pa je tako često bio Stefan Pijano, Stefan Pijale, Stevan Pialo i slično.

Stevan Piale
Stevan Piale sa suprugom Unom

Međutim, najlepše iznenađenje došlo je prvog dana avgusta pre dve godine, kada je Una rodila ćerku kojoj su fali ime Rosa. Par je imao želju da proširi porodicu, a ta im se želja ispunila pre par meseci kada je Una ponovo zatrudnela.

Kog pola je beba koju sa suprugom čeka Stevan Piale?

Nedavno je glumčeva supruga, koja je inače prevodilac sa engleskog jezika, otkrila da par čeka ni manje, ni više već ponovo još jednu devojčicu. Tako će njihova dvogodišnja ćerka Rosa postati mlađa sestra, a u dom porodice Piale useliće se još jedan član porodice.

Podsetimo, otpočelo je snimanje četvrte sezone serije „Igra sudbine“, u kojoj ćemo između ostalih glumačkih imena nastaviti da gledamo i Stevana Piala koji tumači svoj lik Luke i u nastavku serije kojoj ne opada gledanost od početka emitovanja pre skoro tri godine.

Zapratite nas i na Instagramu: https://www.instagram.com/kinopolis.rs/

Foto: Dalibor Danilović/Hello

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Tagovi:

Najnovije vesti

Pročitajte još

Izdvajamo