„Tajne vinove loze“: U seriji je ljubila Nikolu Koju i Luku Grbića, a evo koga zapravo ljubi lepa glumica

Podeli:

Tajne vinove loze“ u drugoj sezoni imali su jako pojačanje iz Hrvatske – glumica Nataša Janjić se pridružila ekipi glumaca iz serije. 

Poljubac sa Lukom Grbićem u seriji „Tajne vinove loze“

Iako je u realnom životu starija od njega gotovo dve decenije, Nataša je imala scenu poljupca sa mladom glumačkom zvezdom Lukom Grbićem. Ovakve scene retko se viđaju u našim serijama, budući da je u trenutku snimanja ove serije, Luka još uvek bio na fakultetu. 

Tajne vinove loze 2 sezona 28 epizoda

Budući da se romansa između Ivana i Tee nije razvila, iako su gledaoci očekivali drugačiji rasplet njihovog odnosa, ona je u seriji nastavila da ljubi svog muža Kostu, koga tumači glumac Nikola Kojo.

Kojo i njegova koleginica poznaju se dugi niz godina, a ovaj projekat samo je dodatno učvrstio njihovo prijateljstvo. Glumica se pored rada sa kojom, radovala što će se u kadru naći sa mladim glumicama poput Grbića, ali i Vanje Nenadić. 

U toku snimanja, Luka je pravio šale kada bi ih Nataša slikala i pozirao za devojčice iz Hrvatske.

Međutim, u stvarnom životu, glumica je udata i ima sina i ćerku sa ortopedskim hirurgom Nenadom Medančićem. On je vlasnik klinike u Hrvatskoj, specijalizovane za ortopedsku hirurgiju.

Tajne vinove loze
Nataša sa mužem Nenadom

Njih dvoje već nekoliko godina uživaju u ljubavi, a glumica i dan danas slovi za jednu od najlepših hrvatskih glumica, te često dobija komplimente da uopšte ne stari. 

Zapratite nas i na Instagramu: https://www.instagram.com/kinopolis.rs/

Izvor: Kinopolis 

Foto: Instagram/Printscreen

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Tagovi:

Najnovije vesti

Pročitajte još

Izdvajamo