Glumica koju znate iz serije „Ulica lipa“ se odselila iz Srbije i nestala sa malih ekrana, a sada ćemo je gledati u novoj seriji

Podeli:

Glumica Ana Franić koju znate iz serije „Ulica lipa“ se odselila iz Srbije i nestala sa malih ekrana, a sada se ponovo vratila.

Gledaoci su imali prilike da je gledaju u epizodnoj ulozi u seriji „Močvara“ i filmu „Ime naroda“ a sada se vraća sa novom, većom ulogom u seriji „Poziv“ koja će se od jeseni emitovati na RTS. Igraće vrlo intrigantan lik Une Radivojević, a u seriji igra sa Nikolom Glišićem, Uliksom Fehmiuom i mnogim drugim kolegama.

Glumica

Franić se odselila iz Srbije pre više od deceniju zbog ljubavi, a nedavno se vratila i ponovo počela da krči put do malih ekrana, velikog platna i pozorišne scene. Igra u obnovljenoj predstavi „Tre sorelle“, gde joj sestre tumače Nataša Ninković i Sloboda Mićalović, dok ostatak glumačke postave čine Aleksandar Radojičić, Dragan Petrović Pele i Milutin Mima Karadžić. Predstava se igra u pozorištu Zvezdara teatar.

U poslednje vreme, promenila je način života, stalno je u treningu i hrani se zdravo. To potvrđuje i njena forma u kojoj se nalazi. Često na društvenim mrežama deli snimke i slike iz teretane, kao i prepiske sa svojim trenerom. Nezaobilazne su simpatične izjave njenog sina koje ona redovno postavlja na story. 

Glumica je u seriji „Ulica lipa“ tumačila lik Natalije tokom dve sezone ove serije, a u trećoj sezoni u toj ulozi zamenila ju je Nada Šargin. Razlog je to što je glumica, koja se u međuvremenu udala i preselila u Split, zatrudnela i bila sprečena da u igra u trećoj sezoni.

Screenshot 20230728 184046 IMDb

Zapratite nas i na Instagramu.

Foto: Promo/RTS

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Tagovi:

Najnovije vesti

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pročitajte još

Izdvajamo