Sloboda Mićalović podržala mladog reditelja i scenaristu: Nazvala ih nekim novim klincima

Podeli:

Glumica Sloboda Mićalović važi za glumicu koja se do sada za svojih dvadeset godina karijere afirmisala na filmu, televiziji i u pozorištu. Sada je vreme da podršku koju su njoj pruzale kolege poput Dragana Nikolića uzvrati, pa će tako zaigrati u jednom vrlo zanimljivom projektu mladog autorskog dvojca.

Sloboda Mićalović deli fotografije sa svojih snimanja

Mićalović je na društvenoj mreži Instagram počela da deli fotografije sa snimanja filma „Jorgovani“ koje je završeno pre nekoliko dana, nakon sedamnaest snimajućih dana.

Sloboda Mićalović
Reditelj Siniša Cvetić sa glumcima (Jana Bjelica, Sloboda Mićalović, Ivan Bosiljčić)

Sve o ovom filmu možete pročitati ovde.

Ovim gestom pružila je podršku mladom autorskom dvojcu reditelju Siniši Cvetić, čiji prvenac „Usekovanje“ stiže početkom sledeće godine u bioskope, i scenaristi Davidu Jakovljević. Ništa manju podršku je pružila i sama produkcija Kosutnjak film koja je nakon uspešne saradnje na filmu „Usekovanje“ rešila da nastavi saradnju sa ovim dvojcem.

Glumica ih je putem svog profila nazvala neki novim klincima, a u ranijim objavama navodima je da radi nešto novo i lepo. Ove reči podrške sigurno mnogo znače mlađim umetnicima za koje će javnost tek čuti i videti šta umeju. Slobodi je sigurno bilo zadovoljstvo da ponovo sarađuje i sa Ivanom Bosiljčićem, budući da nema naznaka da će igrati u četvrtoj sezoni serije „Urgentni centar“.

Zapratite nas i na Instagramu.

Foto: Banja Luka Fest/Košutnjak film

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Tagovi:

Najnovije vesti

Pročitajte još

Izdvajamo