Poklon koji je Sloboda Mićalović dobila posle predstave će vas oduševiti

Podeli:

Sloboda Mićalović je mnogim devojčicama obeležila detinjstvo svojim ulogama u serijama „Ranjeni orao“ i „Nepobedivo srce“ po romanima poznate spisateljice Milice Jakovljević Mir-Jam.

Jedna od tih devojčica danas je porasla i odlučila da gleda svoju omiljenu glumicu i u pozorištu. Početkom jula, glumica je igrala predstavu, a nakon predstave sačekala ju je poruka koja ju je toliko oduševila da je odmah objavila na društvenim mrežama svoj poseban poklon od obožavateljke.

Devojka pod imenom Staša govori u pismu kako je znala svaku repliku iz njenih serija, kako su joj iste obeležile i ulepšale detinjstvo a da je sada došao na red i odlazak u pozorište da pogleda neku njenu predstavu.

Sloboda Mićalović
Sloboda Mićalović je mnogim devojčicama ulepšala detinjstvo, a sada dobijaju imena po njoj

Ovo verovatno nije jedina ovakva poruka koju je glumica primila u karijeri, budući da je nedavno otkrila da su mnoge devojčice po njoj dobili ime Sloboda što njoj daje nadu da će jednoga dana te iste devojčice da potraže i istraže ko je bila Sloboda Trajković, po kojoj je ona dobila ime.

Glumica Sloboda Mićalović je otkrila i da je u planu bilo ako se rodi dečak, da dobije ime Ivo, po Loli Ribaru, ali se ipak rodila devojčica i dato joj je ime Sloboda, ime njegove verenice.

Screenshot 20230728 124550 Gallery
Pismo obožavateljke koje je glumica podelila

Zapratite nas i na Instagramu.

Foto: ATA images/Tanjug/Dragan Kujundžić

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Tagovi:

Najnovije vesti

Pročitajte još

Izdvajamo