Mlade nade našeg glumišta: Klara Hrvanović čestitala rođendan Jovanu Giniću

Podeli:

Mlade nade našeg glumišta koje još uvek idu u osnovnu i srednju školu, sudeći po objavi na Instagramu se poznaju i druže.

Klara Hrvanović je mlada nada koju smo upoznali kao Sofiju u filmu „Leto kada sam naučila da letim“ koji je potpuno oduševio publiku u bioskopskim salama i kraj malih ekrana proteklih praznika. Klara je ovaj film snimala sa 12 godina, a sada ima četrnaest. Prava topla, dečija i porodična priča je našla mesto u srcima ljudima stoga ne čudi da je upravo ovaj film proglašen najgledanijim srpskim filmom u 2022. godini po izveštaju Filmskog centra Srbije, iako mnogi drugi izvori tvrde da je u pitanju film „Zlatni dečko“.

Ona je putem svog profila na društvenoj mreži Instagram čestitala šesnaesti rođendan Jovanu Giniću, mladom tinejdžeru koji trenira vaterpolo ali je uspeo da iz Kana odnese nagradu za glumačko otkrovenje. Time je doneo našoj zemlji i kinematografiji još jednu nagradu sa prestižnog festivala nakon mnogo godina. Jovan će sudeći po svemu tek osvojiti našu publiku kada film „Lost Country“ stigne i kod nas.

Mlade nade našeg glumišta
Mlade nade našeg glumišta : Jovan Ginić

Iako su postigli uspeh u glumi, još nisu sigurni da je to njihov poziv. Klara je izjavila da se vidi u polju kinematografije, ali da trenutno ne vidi da je to gluma. Jovan se bavi sportom, trenira vaterpolo i voleo bi i da u tome bude uspešan. Interesantno je, Klara pre uloge u filmu nije išla na časove glume a Jovan je na kasting pozvan dok je bio na treningu. Izbor naturščika u oba slučaja se ispostavio kao odličan. Klara je igrala i u filmu i seriji „Jedini izlaz“ gde tumači lik Ane Kolar (Anđelka Prpić) dok je bila devojčica.

Zapratite nas i na Instagramu.

Foto: Promo/Tanjug/Rade Prelić

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Tagovi:

Najnovije vesti

Pročitajte još

Izdvajamo