Glumica Maja Mandžuka otkrila razlog zašto se vratila nakon toliko godina

Podeli:

Glumica Maja Mandžuka vratila se nakon više od jedne i po decenije u našu zemlju, a sada otkriva i razlog. Prva povratnička uloga ove plavokose glumice bila je u humorističkoj seriji „Vrata do vrata“ koja se emitovala od 2019. godine na Superstaru.

Ubrzo, Maja Mandžuka je bila specijalan gost u prvoj epizodi serije „Tajne vinove loze“ u ulozi Jelenine prijateljice koju slučajno nakon dugo vremena susreće na sajmu vina. Sasvim logično onda je i ponovo u jeku sve veće potražnje za našim filmovima i serijama „oživela“ i ideja o nastavku sada već kultnog filma „Munje„. 

I pored toga što su reakcije oko nastavka podeljenje, naročito među najvećim fanovima ovog ostvarenja, film je privukao pažnju javnosti i predstavio neke nove likove i nove mlade glumce.

Maju ćemo uskoro gledati i u četvrtoj sezoni medicinske dramske serije „Urgentni centar„, koju je poslednjih meseci vredno snimala u Beogradu. U novoj sezoni gledaćemo je kao deo stručnog osoblja, pa je tako ona obukla beli mantil i našla se u ulozi doktorke.

Međutim, Maja Mandžuka je za medije govorila o razlozima svog povratka.

– Vedra sam i uvek gledam da vidim nešto lepo i pozitivno. Želja mi je da napravim most između Beograda i Amerike, da spojim ljude koji su bliski u ovom poslu, da kod nas dođu predavači i drže umetničke master klasove kakve sam slušala u Njujorku i Los Anđelesu. Volela bih i da neke projekte donesem kod nas. – započela je priču o svom povratku Mandžuka.

Maja Mandžuka
Maja Mandžuka

Otkrila je i šta je sa sobom donela u Srbiju. 

– Otkako sam se vratila, isključivo sam glumica. Ali donela sam u zemlju zanimljivu licencu za televiziju, reč je o programu koji je hit u Americi. Bio bi osveženje na našim ekranima. – otkriva glumica koju svi dobro znaju kao Katu.

Zapratite nas i na Instagramu.

Foto: Nemanja Nikolić

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Tagovi:

Najnovije vesti

Pročitajte još

Izdvajamo