Ova naša glumica uspela je u svetu, ali je mnogi znaju po ovome

Podeli:

Naša glumica Bojana Novaković, koju publika pamti iz filma ‘Šišanje‘, uspela je ‘preko bare’ ali je ovde postala poznata po još jednoj stvari!

Uloge u projektima ‘Besramnici’, ‘Zapadni svet’, ‘Šuma’, ‘Sedam života’, ‘Voli me’ i mnogim drugim donele su joj prepoznatljovost u svetu kao glumici, ali Bojana često svoje inostrane pratioce obaveštava i o svom ekološkom aktivizmu.

Za nju je karakteristična i njena tetovaža sa delom iz pesme ‘Tamo da daleko’ koji ispisan na ćirilici. Sa 12 godina dobila je prvu ulogu u TV seriji, a sa 15 zaigrala i na filmu. Veliko platno delila je sa Melom Gibsonom i Kijanu Rivsom, ali je zvezda postala zahvaljujući TV seriji „Instikt“.Na pitanje da li je ulaznica u Holivud to što je igrala na velikom platnu uz ove glumce, Bojana je rekla:

– „Nisam znala da je ovde toliko popularna serija. Na nesreću jeste, tako je. I žao mi je da je tako. Želela bih sama za sebe da se probijem i tako sam i htela. Imala sam razne glavne uloge i u Australiji i Americi, ali sam se najviše prodala zato što sam sa njima radila. I to je tako, takva su ta pravila“, rekla je ona jednom prilikom za naše medije.

Naša glumica
Naša glumica Bojana Novaković za australijski Vogue

Ona je priznala da je ipak neizmerno uživala u saradnji s Gibsonom.

– „Kada je snimanje počelo, rekla sam sebi da treba da uživam u tome jer će se završiti za osam nedelja, i tako je i bilo.“ – govorila je Bojana.

Glumica je svojevremeno otkrila da je privlače svetla Holivuda, da scenarija čita u kadi, te da ja najviše privlače uloge koje joj se na prvi pogled čine nemogućim.

– „U Ameriku sam otišla da pokušam da radim na filmovima koji imaju težinu, jer to je tip filmova koje želim da snimam do kraja života, ali to nije realnost holivudske industrije.“ – kazala je jednom prilikom glumica.

Zapratite nas i na Instagramu.

Foto: Instagram/bojnovak

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Tagovi:

Najnovije vesti

Pročitajte još

Izdvajamo