HIT! Novinari su pogrešili prezime glumici a ona je reagovala ovako: Hana Selimović će vas nasmejati do suza

Podeli:

Glumica Hana Selimović će vas nasmejati do suza, a za sve su krivi novinari koji su joj pogrešili prezime.

Kako je Hana Selimović dobila novo prezime?

Naime, glumica je dala intervju za jednu kablovsku televiziju tokom svog boravka u Sarajevu, na kom je bila nominovana za nagradu „Srce Sarajeva za TV serije“ u kategoriji „Najbolja glavna glumica u dramskoj seriji“.

Glumica nažalost nije osvojila ovu nagradu, ali jedan drugi detalj ostao je upečatljiv. Televizija je napisala u opisu video snimka da je vodila razgovor sa glumicom Hanom Sokolović, te su i u tekstu naveli da se glumica tako preziva. Da „muka“ bude veća, njeno pravo prezime stajalo je u video snimku.

– Pitate me kako je bilo u Sarajevu. Ne znam, nisam bila. Ali možda moja koleginica Hana Sokolović može da vam kaže koju reč o tome kako je uživala u glamuru. – poručila je glumica preko svog Instagrama putem stori objave.

U nastavku, glumica se našalila da je otvorila apoteku u Sarajevu, objavivši sliku internet pretraživaču, potom sliku sa tablom „Ulica Mehmed Paše Sokolovića“.

– Otvaram glasanje za ko sam ja: Hana Smalilović, Hana Simikić, Hana Solventarović, Hana Sehić, Hana Semirović. – nastavila je glumica da nasmejava svoje pratioce.

Hana Selimović

Osvrnula se i na to zašto su baš njoj „promenili“ prezime od svih kolega na festivalu.

– Čekajte, prijatelji. Nijedan novinar nije napisao: „Počasno ‘Srce Sarajeva’ dobija Mac Milenković. Što? – našalila se glumica putem stori objave.

Potom se javila i njena koleginica i prijateljica Vaja Dujović, koja takođe često ima problema sa tim da joj pogreše prezime. Njihova prepiska izgleda je ovako:

– Bezveze. Ali drago mi je da popričasmo, Sana. – našalila se Vaja.

– Varja, uvek je zadovoljstvo! – odgovorila joj je Hana.

Nastala su i upoređivanja glumice sa sokolom, brzim vozom „Soko“, a objavila je i sliku gde je predstavljena kao „Mehmed Hana Sokolović“. Sve u svemu, glumica nas je nasmejala do suza.

Zapratite nas na Instagramu: https://www.instagram.com/kinopolis.rs/

Izvor: Instagram

Foto: Mila Pejić/Promo

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Tagovi:

Najnovije vesti

Pročitajte još

Izdvajamo