Marija Vicković otpevala je hit Jasmin Levi za seriju, pred njen nastup u Beogradu imala je priliku da joj se obrati

Podeli:

Pevačica Jasmin Levi gostovala je juče popodne u emisiji „Jedan dobar dan“ koja se emituje na RTS svakog radnog dana od 13:00 do 15:00 časova. U emisiju se potom uključila i Marija Vicković, putem video linka.

Glumica je pre trinaest godina pevala pesmu „Adio Querida“ za potrebe serije „Miris kiše na Balkanu“ koja je ekranizacija istoimenog romana nedavno preminule književnice Gordane Kuić.

Priča prati sudbinu jedne Sefardske porodice Jevreja iz Sarajeva u turbulentnim vremenima od 1914. do 1945. godine, od početka Prvog do kraja Drugog svetskog rata.

Serija je snimljena u produkciji Radio televizije Srbije i producentske kuće „Sinema dizajn“. Snimana je na lokacijama u Beogradu, Pančevu, Sarajevu i Dubrovniku.

Marija Vicković

Svoja sećanja priča ostarela Blanki Korać (Renata Ulmanski), druga najmlađa ćerka Leona i Estere Salom. Serija obuhvata period od početka prvog do kraja Drugog svetskog rata i opisuje odnose u ratnom Sarajevu, žrtvu najstarije Buke, snove mlade Riki i religijski sukob ćerki Nine, Klare i Blanki koje zavole Hrišćane.

Glumica Marija Vicković je igrala ulogu Klare Salom, a i u gostovanju u emisiji podsetila je na projekat koji je sniman pre trinaest godina u režiji jednog od naših najvećih glumaca Ljubiše Samardžića. Obratila se i samoj pevačici.

Gostovanje možete pogledati ovde:

Zapratite nas i na Instagramu.

Foto: ATA Images / Ali Taksiran

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Tagovi:

Najnovije vesti

Pročitajte još

Izdvajamo