Miloša Bikovića uznemiravali paparazzi na aerodromu nakon što je sleteo u Beograd

Podeli:

Glumca Miloša Bikovića pri sletanju u Beograd na aerodromu uznemerivali su paparazzi, a glumac je to odmah podelio na društvenim mrežama.

Miloša Bikovića fotograf nije ostavio na miru

– Kad vas neko uznemirava, vi ne možete ništa po tom pitanju da uradite osim da se nasmejete. Zato što ga zakon štiti, i po zakonu on ima prava to da radi i mogu da vam rade šta hoće. – oglasio se Miloš na svom Instagram profilu, putem storija.

Biković je progovorio i o tome da su ga ti isti paparazzi doveli i u opasnost.

– Čak su mi dolazili i ispred stana. Slikali su me kako ulazim u stan, drugim rečima, oni su svima objavili gde ja živim. Tako da su me na neki način, izložili. Žasto su odabrali da se bave time čime se bave, ja to ne znam, ali svakako nije prijatno. – zaključio je glumac u svom obraćanju javnosti preko svog Instagram profila, putem storija.

Miloša Bikovića

Glumac je podelio i snimak na kojem ga paparazzi neprestano fotografišu.

– Uznemerivanje ispod radara zakona. I posle nekoliko molbi da prestane, ovo se nastavlja. Petnaest minuta me čovek slika bez prestanka, pa da vidite i vi lice čoveka koji slika, da ne budem samo ja taj koji će stalno da bude u kadru. Nego da vidite da ovde imaju ljudi koji obavljaju svoj posao revnosno i slikaju petnaest minuta bez prestanka, i on ide za mnom. – rekao je Biković u videu.

Na kraju, budući da slikanje nije prestajalo, Biković se ponovo obratio fotografu.

– Je l’ mogu sada fino da vas zamolim da prestanete da me slikate? Pošto ste me slikali deset minuta. – zamolio je glumac.

Zapratite nas i na Instagramu: https://www.instagram.com/kinopolis.rs/

Izvor: Instagram

Foto: Miloš Rafailović

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Tagovi:

Najnovije vesti

Pročitajte još

Izdvajamo