Ksenija Pajčin dobija svoj film : Snimiće se film o životu tragično preminule pevačice

Podeli:

Tragično preminula pevačica Ksenija Pajčin dobija svoj film u produkciji „Top manifest“.

Kseniju nazivaju heroinom devedesetih i početka dvehiljaditih godina, zbog čega ne čudi da će se upravo o njenom životu snimiti film.

Produkcija „Top Manifest“ realizovaće ovaj projekat, a ovo će ujedno biti i prvi film iz ove produkcije koja inače producira emisije.

Ksenija Pajčin kao geto princeza

Snimanje je planirano da započne na proleće sledeće godine, navode iz produkcije. Oni kažu da život i smrt pevačice i dalje intrigiraju javnost. Njihova želja je da kroz film predstave uspon i prerano prekinuti život „beogradske geto princeze“ koja je bila izuzetna. 

U ceo projekat ući će i jedna televizija za nacionalnom frekvencijom i jedna platforma. Kako nezvanično saznajemo, u pitanju je televizija Pink i njihova platforma Apollon.

Iz produkcije najavljuju visok budžet za film, koji će biti ispunjen događajima sa kraja devedesetih i početka novog milenijuma. Scenario piše scenaristkinja Maja Todorović, jedna od scenarista na projektu filma i serije „Toma„, te koscenarista Ana Maria Rossi.

Kasting je u toku, još uvek nije poznato koga ćemo gledati u glavnim i sporednim ulogama. Najteži izbor biće odabrati glumce za uloge Ksenije Pajčin i dečka koji ju je usmrtio Filipa Kapisode. U filmu će biti i likovi Milovana Ilića Minimaksa, Željka Ražnatovića Arkana i Cece. 

Zapratite nas i na Instagram: https://www.instagram.com/kinopolis.rs/

Foto: Vreme

Izvor: Kinopolis/Kurir 

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Tagovi:

Najnovije vesti

Pročitajte još

Izdvajamo