Vuk Kostić započeo snimanje svog rediteljskog prvenca: Evo o čemu se radi i ko igra u filmu „Seti me se“

Podeli:

Glumac Vuk Kostić jedan je od najpoznatijih naših glumaca svoje generacije, a sada je započeo snimanje svog prvog filma. 

Kostić je svoju dugu glumačku karije u svetu filma započeo pre dvadeset i jednu godinu, kada je snimio film „Apsolutnih sto“ koji je režirao Srdan Golubović. No, glumac je još prošle godine došao na ideju da snimi svoj prvi film. 

Vuk Kostić snima svoj rediteljski prvenac

Film „Seti me se“ je film o zaboravljenim herojima Velikog rata, a scenario je dobio podršku na konkursu Filmskog centra Srbije. 

Kako je komisija navela, film priča o srpskim junacima, sasvim običnim vojnicima, braniocima slobode i časti domovine u Prvom svetskom ratu. 

Vuk Kostić

Radnja se dešava jedne noći na Solunskom frontu 1918. godine, na prvoj liniji, između bugarskih i srpskih vojnika, gde ovi drugi, malobrojni, moraju da naprave pukotinu i otvore put za povratak u otadžbinu.

U filmu se suprostavljaju san i java, stradanje i humanost, ljubav i smrt. Glumac je sada već započeo snimanje svog rediteljskog prvenca, 

a pred kamere su sa njim, kako saznajemo, stale njegove koleginice i dugogodišnje dobre prijateljice Sloboda Mićalović i Kalina Kovačević.

Pored njih, u filmu glavne uloge tumače Vojin Ćetković, Nenad Jezdić, Dragan Petrović Pele, ali pored njih u filmu igraju i sam reditelj i scenarista Vuk Kostić, Vladan Gajović, Branislav Trifunović i mnogi drugi. 

Film se snima u produkciji „Art & Popcorn“, a prethodnih dana ekipa filma snimala je kod Negotina, te u Rajačkim pivnicama. 

Zapratite nas i na Instagramu: https://www.instagram.com/kinopolis.rs/

Izvor: Kinopolis 

Foto: Predrag Pešić 

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Tagovi:

Najnovije vesti

Pročitajte još

Izdvajamo