„Klan 3“: Otkrivamo kada počinje emitovanje poslednje sezone na kanalu Superstar TV

Podeli:

Otkrivamo kada počinje emitovanje „Klan 3“ na kanalu Superstar TV!

Gledaoci ovog kanala imaće prilike da novih i poslednjih osam epizoda ove serije pogledaju od 8. oktobra, vikendom u 21:00.

„Klan 3“: Šta nas očekuje u novoj sezoni?

Nakon atentata na novog predsednika Đuru Đorđevića, ministar policije proglašava vanredno stanje u zemlji i nakon Bubonovog priznanja raspisuje poternicu za svim pripadnicima Klana i njihovim jatacima.

Kako Šoku i Paši biva jasno da osnovu za poternicu čini Bubonova izjava, paralelno pokušavaju da saznaju gde je Bubon i da ga ubiju.

Neki od ovih jataka iz straha i prisile odaju bandite, pa paralelno, bivaju hapšeni članovi Klana, jedan po jedan.

Klan 3
Klan 3

Druga sezona serije „Klan” pratila je dalji uspon mafijaškog klana na čijem su čelu Šok i Paša, glavni junaci prve sezone. Oni napreduju u kriminalnoj hijerarhiji i uspostavljaju novi poslovni model – otimanje bogataša – kao novi izvor zarade za Klan, ali i za njihove nadređene iz redova Komandosa i DB-a, kao i za Bubona, čoveka koji ih je i otkrio.

Motivisani novcem i prestižom, Šok i Paša postepeno usavršavaju svoj novi poslovni model u čemu im, silom ili milom, pomažu njihovi saučesnici iz policije, zdravstva, politike i drugi, namerni i slučajni jataci, kao i članovi njihovih porodica.

Uloge tumače:
Aleksandar Dimitrijević, Nedim Nezirović, Vladimir Kovačević, Nenad Popović, Mladen Sovilj, Ivan Zarić, Stojan Đordjević, Sava Stojanović, Uroš Jovčić, Miloš Tanasković, Miloš Petrović Trojpec, Dejan Karlečik, Feđa Štukan, Anđela Popović, Milena Božić, Ljubinka Klarić…

Pratite nas i na Instagramu: https://www.instagram.com/kinopolis.rs/

Foto: Firefly productions promo

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Tagovi:

Najnovije vesti

Pročitajte još

Izdvajamo