„Klan 3“: Evo gde možete da pogledate prve dve epizode poslednje sezone hit serije

Podeli:

Otkrivamo gde možete da pogledate prve dve epizode poslednje sezone hit serije „Klan 3„.

Peti po redu Dunav Film Fest održava se od 19. do 25. avgusta na četiri lokacije u Smederevu. Pored ove četiri lokacije, program festivala biće propraćen i onlajn na filmskoj platformi MojOFF.

Upravo na ovom festivalu ćete imati priliku da pogledate prve dve epizode serije „Klan 3“ koja uskoro počinje sa emitovanjem na kablovskom kanalu Superstar i potom na RTS. 

U okviru programa na Smederevskoj tvrđavi, 21. avgusta u 20:00 će biti održana pretpremijera prve dve epizode nove sezone serije koja je osvojila publiku.

Klan 3

O čemu se radi u seriji „Klan 3“?

Dok smo u prve dve sezone pratili uspon kriminalnog klana pod vođstvom bezskrupuloznih Šoka i Paše, finalna sezona nam donosi prikaz njihovog ličnog sunovrata, ali i propasti njihove organizacije koja je zašla duboko u sve pore društva.

Serija se kao i prethodne dve sezone sastoji od osam epizoda. Scenario i režiju potpisuje ujedno i autor serije Boban Skerlić. Prva sezona serije emitovala se tokom decembra i januara na kablovskom kanalu Superstar i RTS. Pretpremijera prvih epizoda druge sezone bila je na ovogodišnjem Festu. Druga sezona se potom emitovala tokom jula meseca na kablovskom kanalu Superstar, a emitovanje na RTS očekuje se u toku jeseni.

Uloge: Aleksandar Dimitrijević, Nedim Nezirović, Vladimir Kovačević, Nenad Popović, Mladen Sovilj, Ivan Zarić, Stojan Đordjević, Sava Stojanović, Uroš Jovčić, Miloš Tanasković, Miloš Petrović Trojpec, Dejan Karlečik, Feđa Štukan, Anđela Popović, Milena Božić, Ljubinka Klarić…

Zapratite nas i na Instagramu: https://www.instagram.com/kinopolis.rs/

Foto: Promo

Izvor: Dunav Film Fest/Kinopolis

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Tagovi:

Najnovije vesti

Pročitajte još

Izdvajamo