KLAN 3: Odlaže se početak emitovanja treće sezone serije

Podeli:

Klan 3

Nakon što je završila druga sezona serije „Klan 3“, najavljeno je kada počinje emitovanje treće sezone. Međutim, ubrzo je odluka promenjena.

Da li „Klan 3“ počinje da se emituje kada je najavljeno?

Naime, nova sezona neće se emitovati od 30. jula, vikendom u 21:00, iz trenutno nepoznatih razloga. Umesto ove serije, gledaćemo letnju reprizu serije „Blok 27“.

U trećoj sezoni, kako je ranije navedeno, očekuje nas pad kriminalne imperije kojom rukovode Šok i Paša. 


KLAN 3: Odlaže se početak emitovanja treće sezone serije
Nedim Nezirović i Aleksandar Dimitrijević

Novi termin emitovanja trenutno se ne zna, ali produkcija putem društvenih mreža najavljuje da će to biti uskoro.

Šta nas očukuje u novoj sezoni?

Nakon atentata na novog predsednika Đuru Đorđevića, ministar policije proglašava vanredno stanje u zemlji i nakon Bubonovog priznanja raspisuje poternicu za svim pripadnicima Klana i njihovim jatacima.

Kako Šoku i Paši biva jasno da osnovu za poternicu čini Bubonova izjava, paralelno pokušavaju da saznaju gde je Bubon i da ga ubiju.

Neki od ovih jataka iz straha i prisile odaju bandite, pa paralelno, bivaju hapšeni članovi Klana, jedan po jedan.

Druga sezona serije „Klan” pratila je dalji uspon mafijaškog klana na čijem su čelu Šok i Paša, glavni junaci prve sezone. Oni napreduju u kriminalnoj hijerarhiji i uspostavljaju novi poslovni model – otimanje bogataša – kao novi izvor zarade za Klan, ali i za njihove nadređene iz redova Komandosa i DB-a, kao i za Bubona, čoveka koji ih je i otkrio.

Motivisani novcem i prestižom, Šok i Paša postepeno usavršavaju svoj novi poslovni model u čemu im, silom ili milom, pomažu njihovi saučesnici iz policije, zdravstva, politike i drugi, namerni i slučajni jataci, kao i članovi njihovih porodica.

Uloge tumače:
Aleksandar Dimitrijević, Nedim Nezirović, Vladimir Kovačević, Nenad Popović, Mladen Sovilj, Ivan Zarić, Stojan Đordjević, Sava Stojanović, Uroš Jovčić, Miloš Tanasković, Miloš Petrović Trojpec, Dejan Karlečik, Feđa Štukan, Anđela Popović, Milena Božić, Ljubinka Klarić…

Pratite nas i na Instagramu:

https://www.instagram.com/kinopolis.rs/

Izvor: Firefly productions 

Foto: Firefly productions promo

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Tagovi:

Najnovije vesti

Pročitajte još

Izdvajamo