KLAN 3: Otkrivamo kada počinje emitovanje poslednje sezone

Podeli:

Približavamo se finalu druge sezone serije „Klan“, a sada je više nego jasno da će se treća, a ujedno i poslednja, sezona serije emitovati tokom leta odmah po završetku prethodne, druge sezone.

Kako je Boban Skerlić ranije najavio, u trećoj sezoni pratićemo propast klana, a od samog početka serija je zamišljena kao trilogija koja će imati sveukupno 24 epizode.

Leto je rezervisano za seriju „Klan“, iako su ranije zvaničnici produkcije serije rekli da će se treća sezona emitovati na jesen, a druga pre toga na proleće ove godine. Za Superstar nema pauze, jer bi u ovom slučaju, odmah po završetku treće sezone serije „Klan“, treba da na male ekrane stigne i serija „Bunar“, koja je planirana kao serija koja će otvoriti novu premijernu sezonu serija.

Od početka, serija „Klan“ uvek je emitovana u specifičnim okolnostima. Najpre je kompletna prva sezona puštena besplatno na novoj aplikaciji, a potom i emitovana petkom po dve epizode, što je automatski značilo da se serija vrlo kratko zadržala na malim ekranima kanala Superstar.

Stvar je, čini se, spasio RTS koji je emitovao vikendom seriju u svom ustaljenom terminu od 20 časova. I sada, „Klan“ će ipak malo pričekati svoje emitovanje na RTS.

Izvor: Kinopolis/Firefly

Foto: Promo

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Tagovi:

Najnovije vesti

Pročitajte još

Izdvajamo