Počelo snimanje treće sezone serije “Dug moru”

Podeli:

Kako ekskluzivno saznajemo, proteklog vikenda započeto je snimanje treće sezone serije “Dug moru”. 

Protekle subote za nama odigrao se prvi snimajući dan, a kako nezvanično saznajemo, dalji već ugovoreni datumi ranije su otkazani iz nepoznatog razloga.

Treća sezona potvrđena je i planirana još kada se najavljivalo emitovanje druge sezone, a datum premijere nove sezone nije poznat. 

Novu sezonu, kao i prethodne dve, gledaćemo premijerno na kanalu Superstar , ali nije poznato koja će televizija sa nacionalnom frenkvencijom nastaviti emitovanje serije. 

– Vremena su se promenila. Producenti nisu birokrate koje se bave samo finansijama i administracijom. To je veoma odgovoran i kreativan posao. Imali smo sreću da imamo dobru ekipu u raznim fazama, a opet premalo vremena. Nadamo se ugovoru za 3. sezonu na vreme, zaslužili smo! – izjavila je Bojana Maljević svojevremeno za TV Novosti. 

–  “Dug moru” je ideja mog oca, ja sam je potom razvijala. Hteli smo dramsku seriju sa mističnim elementima, jer nije postojala. Mada i u “Dugu moru” ima krimi elemenata, oni su u funkciji dramske radnje. Volim što članovi naše ekipe ponekad rade i u drugim serijama, onda se vrate i kažu: “Vratili smo se kući”. Tad mi baš zaigra srce. Jer o srcima je ovde reč. – dodala je svojevremeno za TV Novosti.

–  “Planiramo odmah da nastavimo kreiranje treće sezone, uz pojačanja u scenarističkom timu. To ćemo sada uraditi na vreme, jer je naš partner “Telekom Srbija” prvi put na vreme najavio da ćemo raditi treću sezonu. Hvala im na tome, to je veoma važno za kreativni proces.” – izjavila je nakon nekog vremena u intervjuu za TV Novosti. 

Izvor: Kinopolis

Foto: Promo

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Tagovi:

Najnovije vesti

Pročitajte još

Izdvajamo