Završeno snimanje nove sezone serije „Drim tim“!

Podeli:

Popularna serija „Drim tim“ dobija svoj nastavak, a snimanje druge sezone nedavno je završeno. Tokom snimanja, medijske ekipe obišle su set zajedno sa predstavnicima Telekoma Srbija i Zillion filma, producentima serije.

U nastavku sage o Iliji Srdiću, njegovoj ženi Cigi i njihovih jedanaest sinova, ova porodica suočava se sa novim izazovima i nevoljama u želji da očuvaju svoj originalni, nezavisan način života na beogradskom Bulbuderu, kao i da spasu opstanak zajedničkog sportskog terena nakon kraha fudbalskih ambicija.

„Prva sezona serije Drim tim je ostvarila odlicne rezultate i odusevila gledaoce sirom Srbije i zadovoljstvo nam je sto imamo priliku da podržimo nastavak ove zanimljive priče. Kao potvrda odlične saradnje sa Zillion Filmom, na jesen nam na Superstar stiže i serija „Tunel“, koju sa nestrpljenjem očekujemo s obzirom na njenu vrlo specifičnu tematiku“, izjavila je Aleksandra Martinović, direktorka Direkcije za multimediju Telekom Srbija.

Lazar Ristovski i Dejan Zecevic744

Snimanje nove sezone počelo je pre tri meseca, a glavni glumac i producent Lazar Ristovski rekao je da je atmosfera na setu sjajna.

„Na kraju prve sezone postali smo prvaci u fudbalu, ali su nam svi rezultati poništeni zbog toga što je Ika završio u zatvoru. U novim epizodama Ika je smislio novi način da profitira. Po njemu novca ima u tri sfere: politici, kriminalu i u gej lobiju. Njegovi sinovi nisu oduševljeni, neki neće u političare, drugi u kriminalce, a tek neće u gejeve. Videćete kako će to iskalkulisati“, rekao je on.

Drim tim

Druga sezona počinje događajima koji se odvijaju nakon poraza u poslednjoj utakmici, FK Bulbuder je izbačen iz svih profesionalnih i amaterskih takmičenja, a Ilija je zbog poreskog duga osuđen na nošenje nanogice. Ovakva situacija dovodi junake serije u najrazličitije situacije koje će publika imati priliku da vidi u 12 novih epizoda popularne komedije.

Reditelj nastavka serije je Dejan Zečević, a glumačku postavu čine Lazar Ristovski, Tatjana Šojić, Bane Zeremski, Milica Tomašević, Milutin Mima Karadžić, Jelisaveta Teodosić i mnogi drugi.

Zapratite nas i na Instagramu.

Foto: TAG Media

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Tagovi:

Najnovije vesti

Pročitajte još

Izdvajamo