Počelo je snimanje druge sezone serije „12 reči“: Da li u nastavku gledamo Viktora Savića?

Podeli:

Počelo je snimanje druge sezone serije „12 reči„, a otkrivamo vam da li ćemo u nastavku gledati glumca Viktora Savića, koji je glavnu rolu tumačio u prvoj sezoni.

Ponovo gledamo „12 reči“ na malim ekranima

Jedno je sigurno, glumca Viktora Savića gledaćemo i u novoj sezoni, a glumac je već imao prve snimajuće dane. Za sada je neizvesno da li će se cela ekipa vratiti u novoj sezoni, ali očekuje se da se na set vratio i Tihomir Stanić budući da je on jedna od glavnih uloga.

Još jedan dodatan razlog da je on ostao u drugoj sezoni serije, jeste to što je on prvi dao naznaka da će se snimati nova sezona o čemu smo prvi izveštavali još pre skoro dve godine. Međutim, zašto se ovoliko dugo čekalo na snimanje druge sezone, niko ne zna. Mnogi su i iznenađeni što se ona uopšte snima, jer je prošlo dosta vremena i od samog emitovanja serije.

U seriji se zasigurno vraćaju u drugoj sezoni i neki sporedni likovi i glumci, a detalji o radnji druge sezone još uvek nisu zvanično poznati javnosti.

Serija nastaje u produkciji Telekom Srbija i Public film. Emitovanje druge sezone serije očekuje se na kanalu Superstar. Nove epizode u ovom slučaju stigle bi najranije naredne jeseni na male i velike ekrane.

Podsetimo se zapleta prve sezone serije.

Sam naziv „12 reči“ označava šifru ili verifikacioni kod za novčanik u kom su kriptovalute, a serija obrađuje živote ljudi upletenih u brutalne kriminalne radnje stavljajući u fokus unutrašnje borbe likova i njihove odnose.

Mladi pravnik sa problematičnom prošlošću, Miloš Ivanović, dobija posao u kancelariji poznatog beogradskog advokata. Postaje zastupnik odbrane u velikom procesu protiv mafijaškog bosa čija imperija je uzdrmana.

12 reči
12 reči

Tokom studija prava Miloš je upao u nevolje i zbog toga nije lako došao do dozvole da se bavi advokaturom, odnosno da bude upisan u imenik Advokatske komore. Zbog „crne mrlje“ u biografiji Miloš je godinama živeo na socijalnoj margini. Međutim, advokat Tomislav Grubor otvara Milošu vrata velike, čuvene advokatske kancelarije. Grubor zastupa kriminalnu organizaciju na čijem čelu je Žarko Čečerina koji je pod istragom.

U nedostatku drugih mogućnosti, kada su im svi računi blokirani, Čečerina odlučuje da poslove nastavi da obavlja preko kriptovaluta. Suočen sa ličnom krizom i sa strukturama moći, Miloš će morati da bira između lojalnosti i pravde…

Jedan od vodećih ženskih likova je i Danica Vlahović. Njen suprug Nemanja Vlahović, računovođa i finansijski savetnik Žarka Čečerine, prinuđen je da beži u Srbiju. Deo zapleta prati i kako Danica, koja ostaje sama sa decom u Crnoj Gori, rešava novonastale probleme i pokušava da pomogne mužu u nevolji.

Zapratite nas i na Instagramu.

Foto: Promo/Public film

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Tagovi:

Najnovije vesti

Pročitajte još

Izdvajamo