Dodela nagrada FEDEG festivala za decu glumce održava se večeras u Beogradu

Podeli:

Finalno veče i dodela nagrada Prva zvezdica u okviru drugog festivala dečjeg glumačkog stvaralaštva u filmovima i TV serijama FEDEG održava se večeras u Pan teatru u Beogradu.

Komisija s novinarkom i TV kritičarkom Meri Bilić na čelu prepoznala je talenat i kreaciju u zapaženim glumačkim rolama šestoro dece glumaca: Tamare Nalbantjan u seriji „Vera„, Vasilija Turčinovića u seriji „Bunar„, Mione Ilov u filmu „Mrak„, Petre Semiz u seriji „Lako je Raletu„, Milice Stanković u filmu „Oluja“ i Jane Todorović u filmu „Sveta Petka – Krst u pustinji„:

– Manifestaciju smo pokrenuli prošle godine sa željom da afimišemo marljivost i talenat dece i da podstaknemo njihovu želju da im istinske vrednosti i pravi modeli budu uzor u životu i izboru profesionalnog poziva. Deci koja dobijaju Prvu zvezdicu uzori su naše glumačke veličine koje su takođe karijeru započele kao deca, a nadamo se da će nekoj dečici koja tek planiraju da se otisnu u svet glume dobitnici Prve zvezdice biti uzor. – kaže osnivač FEDEG Nenad Milenković.

FEDEG

Jedina manifestacija tog tipa u Srbiji održava se pod pokroviteljstvom GO Zvezdara i uz podršku Gradskog sekretarijata za kulturu, a početak je zakazan za 19 časova.

Zapratite nas i na Instagramu.

Foto: Promo

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Tagovi:

Najnovije vesti

Pročitajte još

Izdvajamo