Ove domaće serije više neće moći da gleda pola Srbije: Otkrivamo i zašto!

Podeli:

Ove domaće serije više neće moći da gleda pola Srbije. Otkrivamo i zašto!

Danas je odjeknula neočekivana vest da se kanali TV Prva, TV B92, kao i kablovski kanali iz njihovog portfolija neće više naći u ponudi kablovskog operatera koji je u vlasništvu SBB. Korisnici SBB imaće priliku da od istog datuma, od 28. oktobra, prate novih pet kanala o čemu više možete pročitati ovde.

Predstavljamo vam listu seriju koju neće moći da gleda pola Srbije. Na njoj se nalazi zaista različiti sadržaj, a neki naslovi sa liste su čak i među najgledanijim serijama.

Igra sudbine

Domaće serije na Prvoj

Nažalost, od 28. oktobra ovu seriju neće moći da prati pola Srbije. Iako je u startu nove sezone beležila pad gledanosti od po par procenata, čini se da će sada pad u gledanosti biti još veći, jer pola Srbije neće biti u mogućnosti da gleda ovu seriju. Kako saznajemo, SBB neće više u svojoj ponudi kanala imati Prvu televiziju, koja emituje ovu sapunicu. Naručenih, navodno, hiljadu epizoda ipak, kako za sada stvari stoje, neće moći da pogleda veliki broj gledalaca na svojim televizorima.

Ipak oni gledaoci koji provode vreme i na internetu, na web sajtu televizije mogu da proprate novu epizodu ove serije nakon što se ona emituje na Prvoj. Ostaje nam da vidimo da li će ta mogućnost i dalje postojati nakon 28. oktobra, kada se televizija više neće naći u ponudi SBB.

Od jutra do sutra

Domaće serije na Prvoj

Zvezda uzdanica Smart produkcije i već pomenute Prve televizije beleži visoku gledanost, ali i nju nažalost neće moći da gleda pola Srbije od 28. oktobra, budući da se i ona emituje na kanalu Prve televizije, koji se ukida iz ponude platforme kompanije SBB. Naručenih tri stotine epizoda, nastaviće da se emituje na ovoj televiziji, ali će svi zainteresovani moći da pogledaju epizodu na web sajtu Prve televizije nakon emitovanja na televiziji.

Ostaje nam samo da vidimo, hoće li se ta mogućnost za gledanje održati i nakon gore pomenutog 28. oktobra kada se kanali Prve televizije ukidaju sa SBB platformi.

Urgentni centar

Urgentni centar sezona 2 epizoda 38
Domaće serije na Prvoj

Iako još nema naznaka o tome kada će na male ekrane doći nova sezona, iako je za očekivati da premijera četvrte sezone bude na proleće, ni ovu seriju više neće imati priliku da gleda pola Srbije.

Zlatni dečko

Domaće serije na Prvoj

Preostale tri epizode mini serije o Denisu Marković, fudbaleru, neće tako moći da gleda pola Srbije, jer se i ona emituje na kanalu televizije Prva. Kako se ona pre toga emitovala premijerno na kanalu Superstar, koji je dostupan na platformama Telekoma Srbija, oni koji nisu korisnici ove platforme, nisu imali prilike da je pogledaju.

Serija „Zlatni dečko“ dostupna je u katalogu „Superstar“ u video klubu platformi Telekoma Srbija.

Popadija

Popadija 6
Domaće serije na Prvoj

Novu seriju iz produkcije This and that productions koja će se emitovati na Prvoj televiziji, takođe neće imati priliku da pogledaju korisnici SBB, jer se u periodu emitovanja serije ovaj kanal neće naći u njihovoj ponudi.

Ključ

kljuc
Domaće serije na Prvoj

Već skoro godinu dana je prošlo od bioskopske distribucije filma „Ključ“ koji je podržala i Prva televizija, pa će tako pored prava na televizijska prikazivanja filma, Prva televizija imati i prava na prikazivanje mini serije „Ključ“ koja bi trebalo da se emituje na pomenutoj televiziji. Nažalost, serija za sada nije predviđanja da se emituje u skorije vreme, pa će tako i nju propustiti gledaoci koji su korisnici SBB.

Munje: Opet

5df9627ad3944207bd7fe65c498f2e85 312015399 667423344959959 7323251177575617240 n
Domaće serije na Prvoj

Kako smo ranije pisali, reditelj Radivoje Raša Andrić izjavio je da su pronašli televiziju koja je voljna da prikaže četiri epizode serije. Ovih dana, otkriveno je da je u pitanju televizija Prva, koja je i podržala snimanje filma „Munje: Opet“ pa će tako i imati prava na televizijsko prikazivanje filma nakon bioskopske distribucije sledeće godine. I ovu seriju neće moći da gledaju oni koji su korisnici SBB, jer od 28. oktobra ovaj kanal neće biti u ponudi tog kablovskog operatera.

Toma

film toma
Domaće serije na Prvoj

Serija koja će se premijerno emitovati već sledećeg proleća na kablovskom kanalu Superstar, a potom i na programu Prve televizije, takođe će propustiti gledaoci odnosno korisnici kablovskog operatera SBB, budući da je odluka o ukidanju ovog kanala iz ponude doneta i neće biti više dostupan od 28. oktobra.

Mamini sinovi

MV5BYTQ2Mzc4NDgtNjM4Mi00ZTlmLWI4YzAtZTMwN2YwNGE5NTI3XkEyXkFqcGdeQXVyNTQwNDI5NjY@. V1
Domaće serije na Prvoj

Ovaj sitkom više puta se reprizirao na televiziji Prva, a trenutno je počeo novi reprizni ciklus. Ovaj put, emitovane su sve epizode ispočetka, nakon prvog kruga emitovanja. Izgleda da TV Prva planira da i treći put bez pauze ponovo reprizira ovaj serijal u nedogled.

Pogrešan čovek

Domaće serije na B92

Ukoliko ste pratili reprizu srpskoshrvatske telenovele na kanalu televizije B92, to više neće biti moguće jer se i ovaj kanal ukida iz ponude kanala kablovskog operatera SBB.

Kolo sreće 

channels4 profile 3

Ukoliko ste pratili reprizu naše telenovele po portugalskoj licenci na kanalu televizije B92, to više neće biti moguće jer se i ovaj kanal ukida iz ponude kablovskog operatera SBB.

Aviondžije

Ukoliko ste pratili reprizu ovog sitkoma, ali i planirali da uskoro pratite nove epizode koje bi trebalo da se emituju na televiziji B92, a imate SBB kablovsku, nećete to moći da uradite.

Epizode sve četiri sezone ovog sitkoma, koje su do sada premijerno emitovane na kablovskom kanalu Superstar koji je dostupan na Telekom Srbija kablovskoj mreži, dostupne su u okviru kataloga „Superstar“ u video klubu platformi Telekoma Srbija.

Dug moru 3

maxresdefault 86

Treća sezona serije „Dug moru“ će se nakon premijernog emitovanja na kanalu Superstar, emitovati i na televiziji B92. U tom slučaju, korisnici SBB neće imati priliku da pogledaju novu sezonu serije. Ali kako još ništa nije potvrđeno, možda će serija „Dug moru“ ipak biti emitovana na nekoj drugoj televiziji koja je dostupna na svim platformama.

Podsećamo, druga sezona se emitovala na televiziji B92 nakon premijernog emitovanja na kablovskom kanalu Superstar.

Tate

Domaće serije

Priliku da gledaju reprizu humorističke telenovele koja je osvojila srca gledalaca na kablovskom kanalu Prva Plus, od 28. oktobra više neće imati korisnici SBB kablovske mreže.

Tri muškarca i tetka

Reprizu sitkoma od stopedeset epizoda na kablovskom kanalu Prva Max, više neće moći da gledaju korisnici SBB kablovske mreže.

Istine i laži

Priliku da pogledaju reprizu dramske telenovele koja je osvojila srca gledalaca na kablovskom kanalu Prva World, od 28. oktobra više neće imati korisnici SBB kablovske mreže.

Žene sa Dedinja

Reprizu dramske serije od tri sezone na kablovskom kanalu Prva Life, više neće moći da pogledaju korisnici SBB kablovske mreže.

Folk

Reprizu dramske serije od dve sezone na kablovskom kanalu Prva Life, više neće moći da pogledaju korisnici SBB kablovske mreže.

Foto: Promo

Zapratite nas i na Instagramu: https://www.instagram.com/kinopolis.rs/

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Tagovi:

Najnovije vesti

Pročitajte još

Izdvajamo