Od ponedeljka ćemo umesto serije „Greh njene majke“ gledati ovu seriju na RTS

Podeli:

Od ponedeljka ćemo umesto serije „Greh njene majke“ gledati ovu seriju na RTS.

Poslednja epizoda serije „Greh njene majke“ na programu je u nedelju, 21. avgusta u 20:00 na Prvom programu RTS. Mi vam donosimo vest koju ćemo seriju od ponedeljka gledati u tom terminu.

Šta ćemo gledati posle serije „Greh njene majke“?

Na Prvi program RTS stiže dupla doza jedne od omiljenih serija „Južni vetar“. Budući da RTS emituje i fudbalske utakmice, dnevno će se emitovati duple epizode, osim kada je na programu utakmica. Od ponedeljka, 22. avgusta od 20:00 do 22:00.

Greh njene majke

Podsetimo, serija „Južni vetar“ emitovala se od januara 2020. godine, a novih deset epizoda koje su se nastavile na radnju iz prvog dela filma počele su da se emituju sredinom februara iste godine. Serija je bila najgledanija u 2020. godini, prema saopštenjima Javnog servisa.

Serija prikazuje savremeni Beograd kroz vizuru jednog određenog dela njegovog stanovništva. Reč je o polusvetu, članovima tzv. „podzemlja” koji pričaju jednu, pre svega, realnu priču o seriji neuspeha „malog” čoveka u surovom okruženju. To je, kažu, poučna priča upućena mladima u Srbiji, ispričana kroz isprepletane sudbine njihovih vršnjaka i svih onih koji su u želji za boljim životom napravili pogrešan izbor.

Radnja serije počinje tamo gde se prvi deo filma završava, odnosno prati život mladog kriminalca Petra Maraša iza rešetaka. Nakon što mu je kazna iznenada skraćena, Petar Maraš izlazi iz zatvora, ali da se umesto ponovo priključi Caru i njegovoj ekipi, on započinje privatan biznis preprodaje polovnih automobila.

Prihvativši ovaj Marašev potez kao hir koji će se vrlo brzo okončati, Car svoju pažnju fokusira na dogovor sa Dimitrom koji, uz Stuparevu tj. podršku Crvenog, započinje novi posao sa bolivijskim narko klanom čiji će kokain avionom dopremiti u Srbiju gde bi, po ustaljenoj šemi, za njegov nesmetan transport ka Zapadnoj Evropi, trebalo da se pobrine sam Car. Posao koji je, sam po sebi vrlo rizičan, postaje još opasniji kada za njega sazna i crnogorski klan koji je, pod vođstvom Vaja, do tog trenutka vodio glavnu reč kad je reč o tržištu kokaina.

Druga sezona serije pod nazivom „Na granici“ stiže na male ekrane oko novogodišnjih praznika, najavio je glumac i producent Miloš Biković, ali najrealnije očekivati da se serija pojavi do kraja prve polovine sledeće godine.

Zapratite nas i na Instagramu: https://www.instagram.com/kinopolis.rs/

Foto: Promo/Košutnjak film

Izvor: Kinopolis/RTS

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Tagovi:

Najnovije vesti

Pročitajte još

Izdvajamo