Serija „Pet“ se vraća na male ekrane: Evo kada i na kom kanalu će se emitovati

Podeli:

Repriza serije „Pet“ od 17. avgusta na Prvom programu RTS u 20:00. Ne propustite!

Radio televizija Srbije odlučila je da ponovo emituje seriju „Pet“ od srede, 17. avgusta u terminu iza centralnog „Dnevnika“.

U ovom terminu je prvobitno planirano reprizno emitovanje prve sezone serije „Klan“ Bobana Skerlića ali je ta odluka promenjena.

Serija „Pet“ koja je oduševila publiku

Emitovala se u martu 2019. godine na RTS, te potom i na kablovskom kanalu Superstar. U početku se šuškalo da će biti druge sezone ove serije ali se to nije dogodilo. Prva epizoda serije je prikazana 1. januara godinu dana ranije, 2018. godine kao jedan od „novogodišnji poklona“ na RTS.

U ovoj seriji, u prvoj epizodi, debitovao je jedan od najtraženihih mladih glumaca današnjice i zvezda u usponu Pavle Mensur, kojeg smo gledali u ulozi fudbalera Rajana. Mensur je u seriji imao scene sa Milenom Radulović.

Pet mladih žena su protagonistkinje ove serije sa kriminalističkim zapletom. Splet okolnosti, drugarice iz detinjstva, posle mnogo godina spoji u središtu obračuna zločinačkih klanova. Životi koje su živele pre toga i jesu ih i nisu pripremili za ono što će im se dešavati.

Serija Pet

Pre njih, sa one strane zakona u nekim ludim godinama iza nas, bili su njihova braća, očevi, momci, muževi… Ostale su bez njih i kada su poverovale da je to vreme prošlo, dogodilo se nešto posle čega više nisu mogle da biraju. Nisu se za to spremale, ne znaju kako da se ponašaju, ali briga za decu, odanost prijateljstvu iz detinjstva i ženski predosećaj od njih će napraviti opasne i nepredvidive protivnike koje niko nije očekivao na zločinačkoj pozornici. Nijedan muškarac koji će im se pridružiti nije običan jer u svetu na koji su one krenule, malo ko staje na stranu slabijeg. Gotovo kao superjunakinje, one iako slabije znaju kako da pobede.

Ovu žensku bandu brižnih majki i sestara, odanih ćerki i supruga čine Nina (Jelena Đokić), Natalija – Tili (Hristina Popović), Aleksandra (Marija Karan), Katarina (Gala Videnović) i Sonja (Milena Radulović).

U ostalim ulogama nastupaju Radovan Vujović, Svetozar Cvetković, Jovan Savić, Miodrag Dragičević, Žarko Laušević, Nebojša Glogovac, Nebojša Dugalić, Gorica Popović, Dragan Petrović Pele, Viktor Savić i mnogi drugi.

Zapratite nas i na Instagramu: https://www.instagram.com/kinopolis.rs/

Izvor: Kinopolis 

Foto: Promo/Nemanja Nikolić

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Tagovi:

Najnovije vesti

Pročitajte još

Izdvajamo