Otkrivamo kada film „Heroji radničke klase“ stiže na HBO Max platformu

Podeli:

Film „Heroji radničke klase“ koji je publici u našoj zemlji predstavljen na prošlogodišnjem jubilarnom 50. FEST-u, uskoro će biti dostupan za striming na internetu.

Pretplatnici striming platforme HBO Max i oni koji to žele da postanu, moći će od 2. juna da potpuno legalno pogledaju film „Heroji radničke klase“.

Lidija, koju u filmu tumači glumica Jasna Đuričić, poslovna je žena hladnog srca koja radi za građevinskog investitora sumnjivog morala. Lidijin glavni zadatak je da nadgleda radnike koji rade „na crno“ na gradilištu i da po svaku cenu štiti imidž kompanije. Radnici se pak suočavaju sa brutalnom realnošću kapitalizma.

Neplaćeni i iscrpljeni, moraju da uzmu sudbinu u svoje ruke. Kad odluče da se pobune i zauzmu za svoja prava, gradilište će postati pozadina za sukob društvenih klasa i morala. Ovaj film sa Jasnom Đuričić, najboljom evropskom glumicom 2021. godine, razotkriv nemilosrdnu korupciju, kapitalizam i nepravdu u igri „velika riba jede malu ribu“.

Heroji radničke klase
Heroji radničke klase

U glavnim ulogama su Jasna Đuričić, Boris Isaković, Predrag Momčilović, Stefan Beronja, Aleksandar Đurica, Bojana Milanović, Ervin Hadžimurtezić, Mihajlo Badža Pljeskonić i Filip Đurić. Reditelj filma je Miloš Pušić, a scenaristi su Dušan Spasojević, Ivan Knežević i Miloš Pušić.

Film je prikazan i na prošlogodišnjem festivalu Berlinale.

Zapratite nas i na Instagramu.

Foto: Promo

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Tagovi:

Najnovije vesti

Pročitajte još

Izdvajamo